78% 105 szavazat
Az angyalok is esznek babot

Az angyalok is esznek babot

Anche gli angeli mangiano fagioli
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Sonny veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t. Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól behajtni a védelmi pénzt, új feladatot kapnak: végezniük kell az amerikai kongresszus egyik tagjával. A két jómadár pillanatok alatt a legnagyobb slamasztikában találja magát. Annyira megriadnak, hogy úgy döntenek, visszatérnek a békés polgári életbe. Ám ez már nem is olyan egyszerű.

Rendező: Enzo Barboni
Ország: Franciaország, Spanyolország, Olaszország
Premier: 1973.03.22.
Több
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Robert Middleton
 
2019.05.03 Thibo84

legújabb vélemény

Sajna Bud Spencer és Giuliano Gemma között nem éreztem, hogy jól működne ez a párosítás. Utóbbi hiába próbálkozott, sajna erőltetettnek találtam az alakítását. Olyan érzést keltett bennem, mintha ki akarna tűnni a pofonosztó óriás mellett és pont ezz... Több

0
 
2016.09.18 Macskínó

Szegény Bud már az angyalokkal eszi a hagymás babot, de amit itthagyott az örökre fennmarad. Filmjeit szerették az egész világon, megunhatatlanok a mai napig, igazi örökzöldek! Mindenkinek ajánlom! :)

0
 
2014.12.07 nándi99

Hát, nekem nem ez a kedvenc Bud Spencer filmem. Valahogy ezt a koncepciót csak Terence Hillel lehet eljátszani. Az karaktere nagyon hiányzik a filmből.

0
 
2015.05.22 feri1

Ez a Gemma, Spencer páros nekem sem jött be igazán. Eléggé lapos.

0
 

Barboni eredetileg egy újabb Spencer–Hill filmnek szánta az alkotást, ám utóbbi ügynöke és a producer között a forgatás kezdetéig nézetletérés alakult ki, így végül Giuliano Gemma kapta meg Sonny szerepét.Szerző: Thibo84

#1