Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az angyalok is esznek babot


(Anche Gli Angeli Mangiano Fagioli)

Tartalom

Sonny veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t. Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól behajtni a védelmi pénzt, új feladatot kapnak: végezniük kell az amerikai kongresszus egyik tagjával. A két jómadár pillanatok alatt a legnagyobb slamasztikában találja magát. Annyira megriadnak, hogy úgy döntenek, visszatérnek a békés polgári életbe. Ám ez már nem is olyan egyszerű. (britex)
 
2016. 09. 18. 19:25 

Szegény Bud már az angyalokkal eszi a hagymás babot, de amit itthagyott az örökre fennmarad. Filmjeit szerették az egész világon, megunhatatlanok a mai napig, igazi örökzöldek! Mindenkinek ajánlom! :)

 
2015. 05. 22. 06:50 

Ez a Gemma, Spencer páros nekem sem jött be igazán. Eléggé lapos.

 
2014. 12. 07. 16:29 

Hát, nekem nem ez a kedvenc Bud Spencer filmem. Valahogy ezt a koncepciót csak Terence Hillel lehet eljátszani. Az karaktere nagyon hiányzik a filmből.

Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Giuliano Gemma
Giuliano Gemma
Bud Spencer
Robert Middleton


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.