55% 70 szavazat
Az elhagyott bolygó 2.

Az elhagyott bolygó 2.

Screamers: The Hunting
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tizenhárom évvel az után, hogy a Sirius 6B bolygó teljes lakosságát kiirtották a robotok, egy, a bolygóról érkező vészjelzést fognak a Földön. Mentőhajót küldenek azzal a feladattal, hogy kiderítsék, mi történt, valós vészjelzésről van-e szó. Igyekezniük kell, mert hamarosan olyan meteoreső várható, amely minden létformát kipusztít a bolygón. A csapat az egyik régi katonai helyőrségben túlélők maroknyi csoportjára bukkan. Ám ennél rémísztőbb felfedezést tesznek, amikor rájönnek, hogy a gyilkos gépek félig ember, félig robot hibridekké fejlődtek, céljuk, hogy kiirtsák az emberi fajt.

Rendező: Sheldon Wilson
Ország: Kanada
Premier (HU): 2009.07.13.
 
2022.06.14 JRD

legújabb vélemény

Hát igen. A tipikus példája annak, hogy az újrázások gyakorta bukták lesznek. Míg az első rész korához, technikai színvonalához képest jó volt addig ez csak egy gyenge próbálkozáska. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2015.03.15 Rajkó

Naiv volt az elképzelésem, hogy ez lesz legalább olyan jó, mint az eredeti a kilencvenes évekből. Kár érte, hogy tele van klisével és nagyon buta a forgatókönyv, de ennek ellenére nem untatott, lehetett nézni.

0
 
2015.04.05 feri1

Nagyon félresikerült próbálkozás, csak sejteti, hogy az eredeti Screamers mitől volt annyira jó.

0
 
Értékelés: 3/10
(2018. 03. 20.)
Mit is mondhatnék zárszóként? Vannak filmek, melyek esetében a “miért” kérdőszóval kezdődő mondatok örökre megválaszolatlanok maradnak. A Screamers: The Hunting is egy ilyen remekmű, egyszerűen nem vagyok képes feldolgozni, mi vitte rá az alkotókat arra, hogy elkészítsék ezt a filmet.3/10 Több