84% 186 szavazat
Az elvarázsolt dollár

Az elvarázsolt dollár

Az elvarázsolt dollár
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
16
Szereplők (16)
14
Képek (14)
3
Videók (3)
13
Érdekességek (13)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Moria99  

Hol nézheted

Bujtor István
Kern András
Zenthe Ferenc
Bujtor István
Bodrogi Gyula
Kern András

FILMINFÓ

A pénzhamisítás azóta jövedelmező "mesterség", amióta a pénzt feltalálták. Büntetni ugyan mindenkor büntették, de amíg a leleplezés meg nem történik, addig is jókat lehet kaszálni. A legjobb, ha nem a mindenki által jól ismert saját pénzeszköz kerül hamisításra, hanem az átlagmagyar számára ritkán, de inkább soha nem látott (1985-öt írunk) idegen pénz, a dollár. A kiváló, de állandóan renitenskedő nyomozó, Ötvös Csöpi éppen felfüggesztve, így a főnöki allűrjein kívül semmiben sem kiemelkedő doktor Kardos kezében a lehetőség a dollárhamisító banda leleplezése.

Rendező: Bujtor István
Forgatókönyvíró: Bujtor István
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1986.05.01.
 
2020.03.18 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Kern és Bujtor - ők a magyar Bud Spencer és Terence Hill. Zseniális magyar film jó poénokkal és vicces jelenetekkel fűszerezve. Mindenkinek erősen ajánlott.

0
 
2017.09.13 Deku

Nagyon szórakoztató volt ez a film. Márpedig a filmeknek ez lenne a lényege. Nagyon imádni valóak lettek a színészek. Ezzel nagy kedvencemmé nőtte ki magát én ezt nagyon ajánlom mindenkinek.

0
 
2015.08.21 Moria99

Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

0
 
2016.10.03 zoleykrajcsi

Az elvarázsolt dollár-tól pontosan azt kaptam, amit vártam tőle. Nekem a két korábbi film, A pogány madonna és a Csak semmi pánik is nagyon tetszett, ez sem volt kivétel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a magyar filmeket.

0
 
2016.05.25 Edeske

Bujtor ebben a filmben is hozza a megszokott formáját és egyedi flegma humorát. nem okozott csalódást ez a film sem. Érdemes megnéznie a színész kedvelőinek.

0
 

A filmben szerepelt Puskás Ferenc labdarúgó is. A tornatermi jelenetben látható.Szerző: Levike27

#1
 

A filmben nagyon sok dohányreklám van elhelyezve, nem is annyira leplezett módon.Szerző: Bogi87

#2
 

Aki szemfüles, észreveheti, hogy Csöpi autójának elején egy vörös csillag van.Szerző: Bogi87

#3
 

Kozák Lászlónak nem ez volt az első szereplése Ötvös Csöpi filmben, ugyanis a Csak semmi pánik című filmben ő játszotta a hadováló gondnokot.Szerző: Bogi87

#4
 

Bánhidi László, aki a korábbi Ötvös Csöpi filmek Matuska bácsiját játszotta, időközben elhunyt, ezért az ő karakterét Purci úrral helyettesítették, akit Kozák László formált meg.Szerző: Bogi87

#5