80% 169 szavazat
Az elveszett zsaru

Az elveszett zsaru

Ngo si seoi
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell bosszút állni.

Forgatókönyvíró: Jackie Chan, Susan Chan, Lee Reynolds
Ország: Hongkong
Premier (HU): 1999.07.01.
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
 
2019.08.08 HE7EDIK

legújabb vélemény

Chan egyik legjobbja. Persze a story nem nagy cucc, de egy perc megállás sincs, az akciók pedig magukért beszélnek. Jackie itt még csúcsformában volt, kúszik mászik mindenhol, amit meg a tetőn leművelnek, még nézni is fárasztó. Zseniális akció film!

0
 
2019.04.18 Norbert93

Kijelenthetem, hogy ez Jackie egyik legkiválóbb filmje. Mind akció, mind helyszínek, mind történet terén. Nyilván nem egy Schindler listája, de a maga kategoriájában a legigényesebb és legegyedibb filmek közé tartozik, annak ellenére, hogy a történet... Több

1
 
2015.10.27 Remes982

Én a ma napig nem értem, hogy mit szeretnek annyira ezen az emberek. Szerintem rettenetesen monoton. Igaz, hogy látványos meg minden, de mint film szerintem értékelhetetlen. Nem valami humoros és a története is szerintem egyszerűen gagyi.

0
 
2016.12.11 airbus

Szerintem ez egy szerűen Jackie Chan egyik legjobb filmje. Hihetetlenül pörgős és szórakoztató. Ezek a harcjelenetek egyszerűen mindig jól megkomponáltak és zseniálisan megkoreografáltak.

0
 

A stáblista alatt hallható dalt Jackie Chan adja elő. Szerző: rbernadett

#1