62% 51 szavazat
Az utolsó leheletig

Az utolsó leheletig

Five Fingers
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A holland Martijn (Ryan Phillippe) az amszterdami repülőtéren elbúcsúzik marokkói barátnőjétől, és a lány hazájába indul, hogy egy élelmezési programmal segítse a szegény gyerekeket. Közvetlenül megérkezése után azonban elrabolják, és ismeretlen helyre hurcolják, ahol Ahmat, a terroristák vezetője (Laurence Fishburne) fondorlatos lélektani háborút indít ellene, hogy kihúzza belőle az igazságot. De vajon mi az igazság? Kicsoda valójában Martijn: idealista bankárfiú, megszállott terrorista vagy CIA-ügynök?

Zene: John Rea
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.05.23.
Laurence Fishburne
 
2017.03.01 Hercegno

legújabb vélemény

Engem annyira nem tudott lekötni a film, néha kifejezetten untam magam közben. Máskor meg, mikor kicsit akciódúsabb volt, akkor egész jól szórakoztam, szóval közepes.

0
 
2014.11.18 Buffy

Izgalmas és bizony meg kell vallanom, hogy bravúrosan felépített film. Nekem nagyon tetszettek a terroristavezér és a szőke szépfiú szócsatái.

0
 
2015.06.15 Tom

Ryan Phillippe egészen ügyesen helytállt a cuki szöszi fiú szerepében. Pontosan olyan kemény és keménykedő volt, mint amit a szerep megkövetelt tőle. Tematikáját tekintve aktuális, egyébiránt ez egy középszerű és gyengécske film.

0