Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) ezúttal egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként ered a kábítószerkereskedők nyomába, hogy megakadályozzák az extasy további térnyerését. Eközben Tapi, a kegyelmet nem ismerő miami drogbáró az egész városra kiterjeszti hatalmát. A helyzet azonban tovább bonyolódik, amikor Marcus húga (Gabrielle Union ), aki nem mellesleg titkosügynök, az események kellős közepén találja magát.
(hp)
 
2015. 06. 23. 19:24 

Nagyon pörgős, akciódús, poénos film. Sztorija teljesen okés, a lényeg a jó akciókon és hatalmas poénokon van. A karakterek jók, a színészek jól eljátsszák őket. Látványilag is jó, az akciójelenetek nagyon jól megvannak csinálva, és egészen menők a lövöldözések is. A poénok is nagyon jók benne, lehet rajtuk röhögni nagyokat. Igazi akció orgia király poénokkal, jó karakterekkel. Szórakoztató film.

 
2017. 06. 05. 20:53 

Zseniális film az első résszel együtt. Imádom az egészet egyszerűen,a zenéje is remek.Nagyon várom már a következő részeket. Hajrá"negrok" ti vagytok a legjobbak!:D

 
2015. 11. 21. 22:56 

Imádom!Ritkán van olyan amikor egy film második része jobb mint az első.Alapból kedvelem minkét fekete színészt de együtt zseniálisak.Van benne akció is humor is fordulat is.Többször nézhető.

Will Smith
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
 

Michael Bay a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.