Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) ezúttal egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként ered a kábítószerkereskedők nyomába, hogy megakadályozzák az extasy további térnyerését. Eközben Tapi, a kegyelmet nem ismerő miami drogbáró az egész városra kiterjeszti hatalmát. A helyzet azonban tovább bonyolódik, amikor Marcus húga (Gabrielle Union ), aki nem mellesleg titkosügynök, az események kellős közepén találja magát.
(hp)
 
2017. 07. 23. 17:06 

Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.

 
2015. 06. 23. 19:24 

Nagyon pörgős, akciódús, poénos film. Sztorija teljesen okés, a lényeg a jó akciókon és hatalmas poénokon van. A karakterek jók, a színészek jól eljátsszák őket. Látványilag is jó, az akciójelenetek nagyon jól megvannak csinálva, és egészen menők a lövöldözések is. A poénok is nagyon jók benne, lehet rajtuk röhögni nagyokat. Igazi akció orgia király poénokkal, jó karakterekkel. Szórakoztató film.

 
2017. 06. 05. 20:53 

Zseniális film az első résszel együtt. Imádom az egészet egyszerűen,a zenéje is remek.Nagyon várom már a következő részeket. Hajrá"negrok" ti vagytok a legjobbak!:D

Will Smith
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
 

Michael Bay a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.