Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk


(Bad Boys II)
Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Tartalom

Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) ezúttal egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként ered a kábítószerkereskedők nyomába, hogy megakadályozzák az extasy további térnyerését. Eközben Tapi, a kegyelmet nem ismerő miami drogbáró az egész városra kiterjeszti hatalmát. A helyzet azonban tovább bonyolódik, amikor Marcus húga (Gabrielle Union ), aki nem mellesleg titkosügynök, az események kellős közepén találja magát.
(hp)
 
2015. 09. 20. 03:40 

Egy újabb Michael Bay féle szuperszemét, ami a látványos akcióin kívül nem tud sok egyebet felmutatni. És akkor a Trasformers saga csak ez után következett, azokhoz képest ezt még vissza is lehetne sírni.

 
2014. 10. 11. 13:54 

Smith és Lawrence visszatértek, és továbbra is olyan jól állnak egymásnak, mint az első részben. Nem tudom, ki mit várt ettől a filmtől, de én jópofa párbeszédeket és ütős akciójeleneteket. Én erre fizettem be, ezt is kaptam, ezért ez nálam egy 5-ös. Nem az az 5-ös amit egy drámára adnék, de hát ez egy teljesen más zsáner.

 
2016. 05. 22. 19:46 

A főszereplők zseniálisan játszák a jó zsaru- rossz zsarut. Egyszerűen pofátlan és humoros, nem lehet nem végig nézni! Az akciójelenetek és az alapsztori is nagyon el vantalálva, ajánlott mindenkinek az első rész megtekintése után!

Will Smith
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
 

Michael Bay a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.