44% 42 szavazat
Balhé a mosodában

Balhé a mosodában

The Wash
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A világ legjobb hip-hop autómosója, yo! Dee Loc (Snoop Dogg) és Sean (Dr. Dre) szobatársak: vagy az egyiknek van pénze, vagy egyikőjüknek sincs. Dee Loc felajánlja barátjának, hogy maga mellé felveteti autómosónak Mr. Washington (George Wallace) mosodájába. Az üzlet létrejön, csakhogy a nagyfőnök megteszi Dee Loc-ot kisfőnöknek. Más az üzlet és más a barátság! Sean lazán veszi a munkát, egyik szeme mindig a női toalett felé kacsint, míg Dee Loc mindenben hibát talál. Amikor Mr. Washingtont elrabolják, rajtuk a sor, hogy összeszedjék a váltságdíjat és kiszabadítsák a fogságból kenyéradójukat. A fergeteges poénokkal és jobbnál-jobb zenékkel tarkított filmben rövid szerepet kap többek között Eminem, Shaquille O'Neal, Ludacris és Pauly Shore.

Rendező: DJ Pooh
Író: DJ Pooh
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2004.07.22.
Dr. Dre
Xzibit
Snoop Dogg
 
2017.03.23 matynero

legújabb vélemény

Néhol van egy-két jó poén, de összességében nem egy nagy eresztés az egész. Nekem még Snoop Dog alakítása sem dobta fel, szóval, nem veszít az ember semmit sem, ha nem nézi meg.

0
 
2015.02.16 Buffy

Őszintén el kellett gondolkodnom rajta, hogy akkor most mit is láttam tulajdonképpen. Nem, hogy nem vicces, de még egy szimpla viccnek is rossz ez a film. Gondoltam, talán valami trash, de sajnos nem. Nagyon kínos alkotás.

0

A film összbevétele 10 097 096 dollár volt (imdb.com).

#1