92% 60 szavazat
Barbie és a 12 táncoló hercegnő

Barbie és a 12 táncoló hercegnő

Barbie in the 12 Dancing Princesses
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kastély, ahonnan mindig zeneszó hallatszott. Ebben a kastélyban nem egy, még csak nem is kettő, hanem tizenkét hercegnő élt édesapjával, a Királlyal. A legalacsonyabbtól kezdve a legmagasabbig, mind a tizenkét hercegnő imádott táncolni. A legnagyszerűbb táncos mégis a hetedik hercegnő volt, Barbie. A Királyt az energikus hercegkisasszonyok nevelése nagyon kifárasztotta, így unokatestvére, Rowena segítségét kérte. A kapzsi Rowena a hercegkisasszonyok megnevelése érdekében rövid idő alatt kiűzte az örömöt a kastélyból. Nem volt több tánc, se zene, se mulatság! Barbie azonban felfedezett egy titkos átjárót egy varázslatos világba.

Rendező: Greg Richardson
Forgatókönyvíró: Elana Lesser, Cliff Ruby
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.11.02.
Több

Hol nézheted

 
2019.09.29 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Aranyos táncos, musicalaes mese főleg kislányoknak, Barbie rajongóknak ajánlott. De még felnőtt fejjel is kiváló kikapcsolódás a kicsikkel. Gyönyörű a történet és az animáció is. A zeneszámokat pedig kifejezetten élveztem.

0
 
2016.02.21 doroffee

Kedves kis családi film. Külön jó pont, hogy megismerteti a gyerekekkel a széttáncolt cipellők meséjét, bár persze változtatásokkal, és néha kicsit túlbutítva a humor meg az akció miatt.

0