45% 45 szavazat
Bazi rossz Valentin-nap

Bazi rossz Valentin-nap

I Hate Valentine's Day
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A Bazi nagy görög lagzi alkotóitól. A manhattani virágbolt tulajdonos, Genevieve Gernier sajátos és szigorú randiszabályokat követ: összesen öt alkalommal találkozik egy férfival, hogy elkerülje az esetleg kialakuló kötődést, s így a csalódást és a fájdalmat. Amikor jóképű, kedves Greg Gatlin megveszi a közeli éttermet, azonnal megtetszenek egymásnak. Találkozni kezdenek, és az ötödik randevú után Genevieve úgy érzi, mégsem jó a maga kreálta szabály. Lehet, hogy felül kéne írnia szerelmi filozófiáját? A Bazi nagy görög lagzi alkotói újra összehozták a főszerepelőket egy fergeteges romantikus vígjátékban.

Rendező: Nia Vardalos
Forgatókönyvíró: Nia Vardalos, Stephen David, Ben Zook
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.02.18.
 
2018.07.23 Megamovie

legújabb vélemény

Nem ültem le nagy elvárásokkal a film elé .De vannak ennél sokkal jobb romantikus filmek, amivel az ember eltöltheti az időt. Tele volt klisékkel,és nem sok eredeti elem volt benne. Egyszer meglehet nézni de szerintem hamar felejthető darab.

0
 
2015.02.16 kiskat

Nagyon örültem hogy ez a két szuper színész még egy közös filmet készített. Mondjuk az előző egy fokkal jobb volt... De a vége végülis aranyos. Kellenek ilyen filmek amik felvidítanak

0

A film összbevétele 10 060 dollár volt (imdb.com).

#1