Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Becstelen brigantyk


(Inglourious Basterds)
Becstelen brigantyk

Tartalom

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa (Christoph Waltz) náci ezredes, melyet követően Shosanna Párizsba menekül, ahol ahol új identitásra tesz szert, és egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz. Eközben a "Brigantyk" névű osztag Aldo Raine (Brad Pitt) hadnagy vezetésével csatlakozik Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Egy mozi bejáratánál végül összefutnak a szálak, ahol Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani.
(hp)
 
2016. 02. 02. 18:32 

Szuper történet, remek karakterek. Aki fel van készülve a történelem meghamisítására és a vérengzésre, az nem fog ezen meglepődni. Christoph Waltz nácija pedig az egyik legjobb az filmtörténelemben.

 
2016. 06. 08. 17:26 

Szerintem egy nagyon jól sikerült Tarantino film. Nagyszerű karakterek, emlékezetes dialógusok (olykor monológok), több szálon futó, de nem széteső történet, emlékezetes zene, valamint kellő időben közbeiktatott vérfürrdő. Történelmi hitelességet ne keressünk, ez nem az a film. Christoph Waltz pedig zseniális ebben a szerepben.

 
2016. 02. 04. 21:34 

Ez hihetetlenül jó. Oda voltam érte teljesen. Nagyon tetszett a film, igazán profi alkotás szerintem. A megteremtett hangulatot teljesen át tudtam venni és ez mindent megér.

Eli Roth
Brad Pitt
Diane Kruger
Diane Kruger
Christoph Waltz
Diane Kruger
Michael Fassbender
Arndt Schwering-Sohnrey
Martin Wuttke
 

A fojtogatás jelenetben, Christopher Waltz mellett Tarantino keze is bekerült.

(Pirospingu)
 

Christoph Waltz a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 185. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.