Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Becstelen brigantyk


(Inglourious Basterds)
Becstelen brigantyk

Tartalom

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa (Christoph Waltz) náci ezredes, melyet követően Shosanna Párizsba menekül, ahol ahol új identitásra tesz szert, és egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz. Eközben a "Brigantyk" névű osztag Aldo Raine (Brad Pitt) hadnagy vezetésével csatlakozik Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Egy mozi bejáratánál végül összefutnak a szálak, ahol Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani.
(hp)
 
2015. 01. 26. 17:25 

Nem rossz film, de a színészi játék nem volt az igazi... Valahol felkavart a dolog, nem szeretem ha "zsidós" filmeket és a népirtást sem (még ha konkrétan nincs is róla szó)

 
2015. 02. 10. 21:14 

Nagyon tetszett Brad Pitt nagyon nagyot alakít. Tarantino jól kitalálta ezt a filmet is, szórakoztató, humoros, de azért megvannak a maga erős pillanatai is, a párbeszédek pedig mindent visznek.

 
2015. 02. 16. 21:26 

Undorító filmnek találom. Iskolai szervezésben kellett megnéznünk, de bár ne kellett volna. Akárki kérdez róla, mindig csak rosszat tudok mondani.

Eli Roth
Brad Pitt
Diane Kruger
Diane Kruger
Christoph Waltz
Diane Kruger
Michael Fassbender
Arndt Schwering-Sohnrey
Martin Wuttke
 

A fojtogatás jelenetben, Christopher Waltz mellett Tarantino keze is bekerült.

(Pirospingu)
 

Christoph Waltz a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 185. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.