49% 42 szavazat
Bele a semmibe

Bele a semmibe

Gone
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ausztrália szinte néptelen útjain játszódik ez a hátborzongatóan izgalmas thriller, amely olyan nagyszerű elõdök nyomdokaiban jár, mint a Kalifornia - A halál nem utazik egyedül, vagy a Nyomtalanul. Alex egy távoli városban élõ barátnõjéhez, Sophie-hoz indul, de az út során néhány kellemetlen meglepetés éri. Lekési például az utolsó távolsági buszt, így ugyancsak hálás, amikor egy szimpatikus amerikai utazó, Taylor felajánlja a segítségét. Kettesben indulnak tovább, és az éjszakát is együtt mulatják át. Reggel Alex másnaposan ébred, és megdöbbenve látja, hogy új útitársa kompromittáló fotókat készített róla és egy lányról az ágyban. Taylor azonban meggyõzi Alexet arról, hogy csak tréfált, és már meg is semmisítette a fotókat.

Ország: Egyesült Királyság, Ausztrália
Premier (HU): 2007.06.06.
Shaun Evans
Scott Mechlowicz
Shaun Evans
Shaun Evans
Shaun Evans
Scott Mechlowicz
Shaun Evans
Shaun Evans
Shaun Evans
Scott Mechlowicz
Amelia Warner
Amelia Warner
 
2022.10.15 BÉLA Nézhetetlen

legújabb vélemény

00

Igen ez a film nagy 000

0
 
2014.10.28 cosmik

Az egyik legnagyobb gyengéje a filmnek, hogy annak ellenére, hogy egy nagyon jó vizuális nyersanyaggal dolgozhattak, nem tudtak mit kezdeni vele. A kamerabeállítások egyszerűen pocsékak. Zavaróan nem látni semmit a filmben, nem lehet semmit sem jól m... Több

0
 
2017.03.18 ollókéz

Vannak olyan országok, ahová ha egyszerűen elmegy az ember egy kamerával és filmezni kezd, nagyon jó képeket kap. De az alkotóknak még ez sem sikerült. Amellett, hogy szörnyen idegesítőek a karakterek, kidolgozatlanok, egyszerűen pocsék a képi világa a filmnek. Az egész nem áll össze nekem valahogy.

0