77% 495 szavazat
Bérgyilkosék

Bérgyilkosék

Killers
Filmadatlap
17
Vélemények (17)
18
Szereplők (18)
15
Képek (15)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
JRD  

FILMINFÓ

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30.… Több


Rendező: Robert Luketic
Forgatókönyvíró: Bob DeRosa, Ted Griffin
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.11.18.
 
2024.01.14 Ари Шандор

legújabb vélemény

Akár jó is lehetett volna...

...ha más rendezi, és más szereplőkkel dolgoznak. Ashton Kutchernek hirtelen egyetlen jó szerepe ugrik be, a Pillangó-hatás. Bár ott is inkább a film volt jó... Katherine Heiglre nem emlékszem, hogy láttam-e valaha valamiben, de amit művel a filmben, az kritikán aluli. Borzalmasan idegesítő. Tom Selleck... hát na... Ha valami vicceset kellene kiragadnom a filmből, akkor az a Catherine O'hara által megformázott karakter... de 60 percnél kilőttem, nem bírtam tovább. Lehet, hogy a jó dolgok az utolsó 30 percben vártak volna... de elfogyott az akarat.

0
 
2022.03.29 JRD

Szórakoztató...

... többször nézős. Némi humor és akció minden mennyiségben. Látványos akciófilm. Érdemes a figyelemre! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

2
 

Borzalmasan nagy ostobaság az egész,tele logikai buktatókkal.Tele semmitmondó jelenetekkel,és színészekkel,lásd: Ashton Kutcher és Katherine Heigl.Reklámfilmet sem bíznék rájuk!

0
 
2017.07.23 Deku

Szerintem a film maga nagyon jó, remek történet, sallang mentes és szórakoztató. Ami nem tetszett benne az az, hogy Ashton Kutcher nem volt a legjobb erre a szerepre, ellenben Kathrine Heigl-lel.

0
 
2022.03.28 Klauka89

Mit tennél, ha tudnád?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kutchert és Heiglt is bírom, így nem volt kérdés, hogy megnézzük-e ezt a vígjátékot. Egy kirándulás utáni kikapcsolódásnak teljesen tökéletes volt. Mit tennél, ha kiderülne a férjedről, hogy bérgyilkos? Tetszett! Natalie O'Hara, szegény, ő sem lesz már fiatalabb!

0

A film összbevétele 98 159 963 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A forgatókönyv eredeti címe és a film korai munkacíme "Five Killers" volt. Szerző: dulkap

#2
 

A forgatás során Ashton Kutcher véletlenül kiütötte az egyik kaszkadőrt. Szerző: dulkap

#3