Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hős6os


(Big Hero 6)
Hős6os

Tartalom

Hiro Hamada egy briliáns robotikazseni, aki egy rendkívül veszélyes bűnhálózatra bukkan, mely végzetes fenyegetést jelent San Fransokyo városára. A fiú legjobb barátjával, a robot Baymax-szel az oldalán összefog egy lelkes amatőr bűnüldöző csapattal, hogy együttes erővel szálljanak szembe a gonosszal.
(hp)
 
2015. 02. 06. 08:08 

Eléggé jó mese. Igaz voltak már jobbak is, de a fiaimnak nagyon tetszett, azt mondta, ez a 2. legjobb rajzfilm, amit valaha látott. És ez már valami! Csak én valahogy azt várom el egy családi filmtől, hogy nem csak az animáció lesz gyönyörű, hanem a sztori is jobban lesz feldolgozva a felnőttek miatt. Pedig a Toy Story-k vagy a Lego-kaland ezt is tudták - szóval, látni hogy a Disney csinálta.

 
hp
2015. 02. 08. 15:52 

Jó látni, hogy vannak még kreatív szakemberek a tengerentúlon, akik elő tudnak állni valami újszerűvel, ami egyszerre humoros és igazi. A Hős6osnak ott a helye a legjobbak között. ...

 
2015. 02. 16. 21:25 

Az öcsémmel imádjuk ezt a filmet. Szerintem a gyerekek számára nagyon tanulságos lehet. És a személyes egészségügyi asszisztens se semmi.

 

A zenéért felelős Henry Jackman írta még a Micimackóhoz, a Rontó Ralph-hoz és az Amerika kapitány 2-höz is a zenét.

(mdlg4th)
 

A nyitó hétvégén 56 millió dollárt hozott a konyhára, ezzel lekörözve a Rontó Ralph-ot.

(mdlg4th)
 

A Hős6os volt az első Walt Disney film ázsiai főhőssel a Maugli a Jungel könyve 2 és a Mulan óta.

(mdlg4th)
Filmtekercs: Pufók robot lesz a család új kedvence
A Walt Disney új reneszánszát éli. A stúdió a Pixar felvásárlása óta ismét fellépett az animáció képzeletbeli dobogójára és évente szállítja a jobbnál jobb filmeket. A legújabb ilyen, a Hős6os tökéletesen beillik a sorba, még akkor is, ha messze van a tökéletestől.
Hetediksor: Hős6os
A Hős6os okosan lett a közönség elé tálalva, ugyanis egy tucat animációs gyerekfilmnek tűnik, amit a Wall-E és a Bosszúállók sikere után gyúrtak össze a Disneynél.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.