31% 142 szavazat
BloodRayne - Az igazság árnyékában

BloodRayne - Az igazság árnyékában

BloodRayne
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
42
Képek (42)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
6
Díjak (6)
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum

FILMINFÓ

Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságtól érkezett Sebastian (Matthew Davis) és Vladimir (Michael Madsen) ráveszik BloodRayne-t (Kristanna Loken), a féleg ember, félig vámpír dhampirt, hogy csatlakozzon hozzájuk, és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerõsebb vámpírját, Rayne apját, Kagant (Ben Kingsley). A lánynak ehhez meg kell találnia a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik õse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendõ ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.

Rendező: Uwe Boll
Író: Guinevere Turner
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2006.07.27.
Kristanna Loken
Kristanna Loken
Kristanna Loken
Kristanna Loken
Kristanna Loken
Kristanna Loken
Kristanna Loken
 
2020.11.16 BoBamburg

legújabb vélemény

Anno 15 évvel ezelőtt egyszer láttam, de nem sokra emlékeztem belőle. Most újráztam vele, és habár tényleg rossz film, mivel úgy álltam neki, hogy hát igen, ez egy Uwe Boll film, nem csalódtam túlságosan. Lapos, unalmas film, és sose fogom megérteni, hogy szereztek olyan neveket hozzá, mint Michael Madsen vagy Ben Kingsley.

0
 
2017.06.12 HercegPeter

Mi vesz rá egy Oscar-díjas színészt (Ben Kingsley) arra, hogy egy ilyen borzalomban vállaljon szerepet? De nem csak ő, Billy Zane, Michael Madsen, Michelle Rodrigez. Még azt sem mondhatjuk, hogy az első szerepük, mert akkor még talán megérti az ember... Több

0
 
2015.10.08 JamesBont

Szerintem ez a leggyengébb Uwe Boll rendezés, ami csak megszületett a direktor tollából. Hiába a viszonylag impozáns szereposztás, mintha mindenki utálná ezt a filmet és a szerepét, mert semmi színészi profizmus nincs ebben a filmben.

0
 
2015.08.22 Sziszi

Borzalmasan gyenge film, nem érdemes megnézni. Az ember csak ideges lesz miatta és elfesérel egy csomó időt.

0

A film összbevétele 3 650 275 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Uwe Boll egyszer kritikusait kihívta egy bokszmeccsre, és az egyik önként jelentkezőt szanaszét verte.Szerző: mamiéstöti2

#2