69% 63 szavazat
Seuseung-ui eunhye

Seuseung-ui eunhye

Seuseung-ui eunhye
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
14
Szereplők (14)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lamboh  

FILMINFÓ

Egy osztály 16 éves osztálytalálkozót szervez egy vidéki kis nyaralóba.De a találkozó hamarosan rémálommá válik,amikor beszélgetés közben régen elfeledett dolgok kerülnek a felszínre és ezek után a csapat tagjait egymás után kezdi gyilkolászni egy rejtélyes brutális gyilkos.

Rendező: Dae-wung Lim
Forgatókönyvíró: Se-yeol Park
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2006.08.03.
 
2021.12.24 BoBamburg

legújabb vélemény

Szép lassan kibontakozó dél-koreai misztikus horror. A történet szerint évekkel érettségi után összejönnek hétvégére az öregdiákok, illetve az osztályfőnök. Nem sok idő telik bele, míg felszínre nem törnek a régi gyötrelmek, elindítva egy gyilkossági sorozatot. Egész jó, a filmvégi csavar egész kellemes meglepetés.

0
 

Öncélú és gusztustalan. Ez nem slasher, ez csak szemét, amit egy rossz történetbe ültettek. Van, akinek ez bejön, nekem csak akkor, ha valami pluszt ad a sztori. Nekem nem adott semmit.

0
 
2017.10.09 Lamboh

Örülök, hogy sikerült meglepnie ennek a filmnek. Nem vártam semmit tőle, aztán a végén meg majdnem tátva maradt a szám. Elég beteg film, de talán mondhatom, hogy van benne némi tanulság is. Erős közepes.

0
 
2017.07.03 Chatman

Egy látványos horror húzás az egész, amitől kiráz a hideg, mert van benne némi eredetiség, de nem annyira jó, mint hittem volna. Vagyis a dráma és a történet nem annyir kiforrot.

0
 
2014.11.11 piZZola

Nem túl eredeti történet, de a könyörtelenségében egészen bámulatos. A torzult érzelmek kisülése ez a film, aminek gyűlöletes eredménye nem ismerhet kegyelmet. A slasher műfaj kedvelői élvezhetik igazán.

0