76% 51 szavazat
Boldogító igen, vagy nem

Boldogító igen, vagy nem

I Do (but I Don't)
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Lauren Crandell esküvõszervezõ munkája az, hogy varázslatos esküvõket bonyolítson le a házasulandók kívánsága szerint. A saját életében viszont, ha szervezésrõl és problémamegoldásról van szó, akkor rögtön nehézségekbe ütközik. A legpompásabb esküvõ közeledtével Lauren ráébred, hogy a munkája és romantikus ábrándjai nem a legfényesebben alakulnak.

Rendező: Kelly Makin
Író: Cara Lockwood
Forgatókönyvíró: Eric C. Charmelo, Nicole Snyder
Zene: Danny Lux
Ország: Kanada
Premier (HU): 2005.02.14.

Hol nézheted

Denise Richards
Dean Cain
Denise Richards
Dean Cain
Denise Richards
Dean Cain
Karen Cliche
Dean Cain
 
2019.04.13 Tyoci

legújabb vélemény

Nem hatott át az az igazán jó filmélmény, de mindenképpen volt pár dolog benne, ami tetszett. Például igazán helyes kis karakter a főszereplő, Loren bár nem igazán illik össze ezzel a humoros Nickkel. Nick egy elképesztő pasi, érintései lágyak. A fil... Több

0
 
2016.05.10 vertigo

Nem volt egy eget rengető filmélmény, de nem látom okát, hogy leértékeljem, hiszen nem mondható rossz filmnek. Éppen csak egy kicsit középszerű. De jópofa és kellemes szórakozás tud lenni a pároddal.

0
 
2015.02.21 Penge

Ez egy egészen kedves romantikus vígjáték, amiből nem hiányzik sem a jófajta humor, sem pedig a szenvedély. Szerintem a maga műfajában egészen nézhető, és Cain alakítása sokkal megragadhatóbb, mint a Superman-ben nyújtott. Dennis Richards karaktere pedig nagyon aranyos, szerethető figura.

0