78% 161 szavazat
Bombajó bokszoló

Bombajó bokszoló

Bomber
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bud Spencer
Bud Spencer
Bud Spencer
Jerry Calà
Bud Spencer
Stefano Mingardo
Stefano Mingardo
Bud Spencer

FILMINFÓ

Különös látvány tárul az ébredező kapitány szeme elé: szorgos kezek bontják a hajóját. A sportvilágban egykor Bombázóként közismert ökölvívóbajnok kénytelen partra szállni, ahol megmenti a mitugrász Jerryt. Jerry azzal hálálja meg, hogy beajánlja a közelben állomásozó amerikai csapathoz. Honnan is sejthetné, hogy az őrmester és a Bombázó régi ellenfelek, s a katona volt az, aki Bombázó páratlan sportkarrierjét kettétörte.

Rendező: Michele Lupo
Ország: Olaszország
Premier (HU): 1985.01.24.
 
2021.03.05 Levike27

legújabb vélemény

Sokkal jobb film, mint az Akit buldózernek hívtak. Gruber Hugó hangja felejthetetlen. Szerintem Bujtor hangja csak rontott volna az egész film hangulatán. Kedvenc jelenetek: a kocsmai tánc és bunyó, Jerry hülyéskedései, Jerry húgának vihogásai, benzinkutas jelenetek, féltékeny férj.

0
 
2019.04.11 Thibo84

Azért kap három csillagot, mert Bud Spencer, mindenki kedvenc pofonosztója szerepel benne, de ezenkívül egy gyenge utánzata az Akit Buldózernek hívtak című filmnek. Csak a sportág más, és a szinkronnal sem vagyok megbékélve.

0
 
2018.07.27 Norbert93

Akit Bombázónak hívtak.

Sokadik megnézésre is egy kellemes délutáni kikapcsolódást tudott nyújtan az öreg Carlo, de én sem tudok azon tény mellett szó nélkül elmenni, hogy az "Akit Buldózernek hívtak" c. film szakasztott másolata.

0
 
2015.04.29 cody0507

Nagyon klisés megvalósítása egy olyan témának, amiben mindig van potenciál. Szerintem ez a legrosszabb Bud Spencer film.

0
 
2019.10.04 petresku

Számomra pont az az értékelhető az egészben, hogy Bud Spencer tud filmezni Terence Hill nélkül is. Oké, ott vannak pl. a Piedone filmek, de azok krimik, eleve nagyon izgalmasak. Itt meg gyakorlatilag egy csomószor előtt témából hozott ki újat.

0
 

Kallie Knoetze (Rosco Dunn) az egyik bokszjelenet során a Giorgio Desiderit alakító Stefano Mingardo színészt úgy hasba vágta, hogy az összeroskadt. Kallie elsőre azt hitte, hogy ilyen jó színész Stefano, hogy mennyire hitelesen próbál levegő után kapkodni. Aztán rájött, hogy szó sincs erről. Ezt követően tanult belőle és jóval óvatosabb volt az ütéseivel.Szerző: Thibo84

#1
 

Amikor Kallie Knoetze (Rosco Dunn) afrikai színész megérkezett Rómába a forgatásra, a stáb minden tagja nagyon meglepődött, mert azt hitték, hogy egy színes bőrű bokszolót szerződtettek Dél-Afrikából.Szerző: Thibo84

#2
 

Gegia Antonaci színésznőt a legjobb női mellékszereplő kategóriában Davide di Donatelló-díjra jelőlték.Szerző: Thibo84

#3
 

Az egyik jelenetben Bud Spencer elgondolkodva kisétál a tengerpartra és megáll a víz szélénél. Sajna ekkorra már nagyon rossz volt a látása, ezért a kaszkadőre, Giancarlo Bastianoni segítségével próbálták el a jelenetet. Giancarlo jelezte is, hogy Budnak nagyon rossz a látása, ezért egy csónakot helyeztek el a parton, ahol meg kellett volna állnia. Ám annyira rossz volt a látása, hogy a csónakot sem vette észre, és belesétált a vízbe.Szerző: Thibo84

#4
 

A bokszteremben zajló verekedésnél Giorgio Vignalinak egy sámlit kellett összetörnie egy amerikai katona fején. Mivel senki nem mondta el neki, hogyan vágja a sámlit a kaszkadőrhöz, így véletlenül betörte a fejét. A rendező nagyon dühös lett, egyedül Bud Spencer kelt a védelmére, mondván, hogy ez volt az első akciójelenete, és senki nem magyarázta el Giorgiónak, hogyan használja a sámlit, aminek egy része be volt vágva, hogy azonnal eltörjön.Szerző: Thibo84

#5