56% 48 szavazat
Bosszúszomj

Bosszúszomj

A Crime
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amióta a feleségét brutálisan meggyilkolták, Vincent voltaképpen csak lézeng. Már csaknem három éve tesz erőfeszítéseket, hogy elkapja a gyilkost, de az eredmény zéró. A szomszédban lakó Alice szemet vet a férfira, s nekilát, hogy egyenesbe hozza az életét. Először is találni kell egy balféket, akiről hihető, hogy ő a gyilkos. Másodszor: lehetőséget kell adni Vincentnek, hogy méltóképp bosszút álljon. Aztán jöhet az édes élet. A bökkenő az, hogy a delivensként kiválasztott taxisofőr távolról sem ideális balek, a tökéletes bűntény pedig egyszerűen nem létezik...

Rendező: Manuel Pradal
Forgatókönyvíró: Tonino Benacquista, Manuel Pradal
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2012.10.17.
 
2016.10.15 Buffy

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett, szerintem a szereplők maximálisan jó teljesítményt nyújtottak és tetszettek a fordulatok is, bár nem volt belőlük sok. Az én ingerküszöbömet jócskán megérintette. Pláne Harvey Keitel, mint magányos taxisofőr volt roppant szexi ebben az egészben.

0
 
2014.10.03 Stiff

Biztosan az én elvárásaim voltak túl magasak, de azért az ember egy pszichológiai thrillertől minimum valami olyat vár el, amitől ledöbben kicsit egy időre. Hát itt ez hiányzott.

0