66% 520 szavazat
Boszorkányvadászok

Boszorkányvadászok

Hansel & Gretel: Witch Hunters
Filmadatlap
20
Vélemények (20)
30
Szereplők (30)
34
Képek (34)
1
Videók (1)
29
Érdekességek (29)
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Jancsi és Juliska felnőttek, és arra tették fel az életüket, hogy levadásszák az elvetemült boszorkányokat. Egy nap azonban ők maguk válnak prédává, mely miatt soha nem látott veszélyekkel kell… Több


Forgatókönyvíró: Jacob Grimm, Wilhelm Grimm
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2013.02.07.
 
2022.05.23 JRD

legújabb vélemény

Egyszer simán megnézhető. Ha már banyák, főleg gonosz banyák, akkor bizony kell az ellenpólus. Szóval, jöhetnek a banyavadászok. Maga a film kellően baljós hangulatú. A banyák pedig nemcsak vasorrból és repülő seprűből állnak. Változatosak és mindegyik ijesztő. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2018.01.15 Artemisia

A film alap-elgondolása nagyon jó, végül is egy boszorkányok lakta világban elkelnek a hivatásos boszorkányvadászok is. A cselekmény izgalmas, akciódús. A boszorkányok külseje és a haláluk módja illik a film hangulatához és ad egyfajta horroros feeli... Több

3
 

Aranyos,jópofa,kihagyhatatlan film.A maga esetlenességével,bakijaival is szerethető kis történet. Jeremy Renner és Famke Janssen na és Gemma Arterton is hozza a kötelezőt! Ajánlott kategória.

0
 
2017.11.20 Deku

Totál volt a káosz és a szervezetlenség szinte azonnal látszott a rendezésen. Nem jött ez most be. El voltam veszve, nem értettem, hogy ez mi akart lenni de szerintem nagyon vaksin volt mindenki.

0
 
2019.03.13 dailyfilmsan

A Jancsi és Juliska sztori

János és Júlia, túlélve a boszit, egy nagyon jövedelmező bizniszt kezdtek el futtatni. Városról városra járnak és banyákat vadásznak le. A film enyhén keveri a Tarantino-Tim Burton jegyeket. Véresen és komoran veszi az akadályokat. A látvány jó egynek, de a történet lapos és kusza, de nem a jó értelemben. A Grimm mesék más szemszögből való megközelítése sem dobja fel túlságosan a filmet. Az effektek elnagyoltak kicsit, szerintem. Egyszer megnézhetős kategória.

0

A film összbevétele 226 349 749 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az eredeti cím: Hansel & Gretel: Witch Hunters.Szerző: JRD

#2
 

A kritikusoknak nem tartottak külön vetítést. A film vegyes kritikákat kapott.Szerző: Bogi87

#3
 

50 millió dollárból jött létre.Szerző: Bogi87

#4
 

Robin Atkin Downes munkáját dicséri a troll megszólaltatása.Szerző: Bogi87

#5