Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A kórus


(Boychoir)
A kórus

Tartalom

Stet, a problémás és dühös, egy texasi kisvárosból való 11 éves árva édesanyja halála után a kórus iskolába kerül. A karmester felismeri a fiú rendkívüli tehetségét, és a tanulás olyan útjára invitálja, mely során megtanulja a zene nyelvére fordítani azt, ami benne rejlik. (hp)
 
2016. 12. 05. 17:18 

Ezt a filmet már csak Dustin Hoffman miatt is érdemes megnézni, ugyanis fantasztikus alakítást nyújt A kórus című filmben. Gyönyörű a film zenéje is. Amit még mindenképpen kiemelnék, az a mellékszereplők dicséretes játéka. Maradandó filmélmény.

 
2017. 02. 08. 09:05 

Szerintem jó film, nekem tetszett. Igazán izgalmassá Dustin Hoffman karaktere és a fiú közti párbaj tette. E film kapcsán a következő mondás jutott eszembe: aki tudja, csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Akinek meg fogalma sincs az egészről, az irányítja.

 
2016. 01. 28. 14:22 

A születésapomon néztem meg az anyukámmal és nagyon tetszett... megható történet!

Dustin Hoffman
Garrett Wareing
Josh Lucas
Garrett Wareing
Garrett Wareing
 

Debra Winger helyett eredetileg Sissy Spacek játszotta volna Ms. Steel-t.

(dulkap)
 

Dustin Hoffman fiatalon tanult zongorázni, de nem bizonyult annyira tehetségesnek, hogy karriert tudjon csinálni.

(dulkap)
Movieaddicts: A zene az kell, mert körülölel
Érdekes, véletlen-szülte élmény volt számomra egy pár nap különbséggel megnézni a Hétköznapi mennyország című filmet, és összevetni a szintén karmestert megformáló Michael Nyquist gigantikus, átütő erejű játékát Dustin Hoffmann érett, kiforrott néhol már-már patetikus, ám szintén briliáns karmesteri alakításával, melynek köszönhetően ismét bebizonyosodott, hogy a tökéletesség fogalma is abszolút relatív és legfőképpen szubjektív.
Cinestar: A kórus
Francois Girard A kórusa pont olyan, mint a benne elhangzó mennyei énekek, tiszta és romlatlan, amely a zenei műfajban rejlő fegyelmet, alázatot és tehetséget nem elrettentő példaként, hanem vállalni való és becsülendő elemekként mutat be, monumentális hangzással párosítva.
VOX: A kórus
Ilyen lenne a Whiplash egyházi énekkel, fiúkórussal és egy középszerű forgatókönyvvel.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.