Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Megtorlás


(Brimstone)
Megtorlás

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A filmdráma kiválóan mutatja be egy emberfeletti erővel bíró fiatal nő, Liz (Dakota Fanning) harcát a földön létező gonosszal. A tiszta jellem szembe kerül egy bosszuálló prédikátorral (Guy Pearce), aki mindent elkövet, hogy beteljesítse kicsavart nemezisét. Liz azonban nem egy elveszett lélek, talpraesettségével hisz abban, hogy sikerül egy boldog jövőt kieszközölnie lányának.

(erare)
 
2017. 02. 02. 15:24 

Jó film, jó a történet is. Kifejezetten élveztem minden mozzanatát. Feszültségkeltő események, párbeszédek, dinamikus történetmesélés jellemzi. Dakota pedig egészen ügyes a maga szerepében.

 
2017. 01. 30. 07:40 

Durva film. Azt kell mondjam kicsit sokkolt a történet és a kivitelezés is. Dakota Fanning fiatal és éretlen volt erre a szerepre. Hiányzik belőle az az érettség, amit a szerep megkívánt volna. Aki igazán jó volt, az Guy Pearce volt! Összességében nem rossz film, mert nem unalmas; leköti a figyelmet.

Guy Pearce
Carice van Houten
Emilia Jones
Kit Harington
Guy Pearce
Dakota Fanning
Guy Pearce
Dakota Fanning
William Houston
Jack Hollington
Dakota Fanning
Andrew Harwood Mills
Dakota Fanning
Guy Pearce
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Kit Harington
Kit Harington
 

Robert Pattinson röviddel a forgatás megkezdése előtt lépett vissza szereptől, mivel egy másik filmjének munkálatai miatt végül nem tudta vállalni a felkérést. Pattinson először Guy Pearce-t értesítette, aki rögtön jelezte a dolgot a rendezőnek, Martin Koolhovennek. A direktor ekkor kereste meg Kit Haringtont, aki éppen a nyaralását töltötte, de elvállalta a szerepet, még úgy is, hogy csak néhány napja volt arra, hogy felkészüljön a forgatásra.

(hp)
 

Carice van Houten és Guy Pearce a forgatáson ismerkedtek meg, és csakhamar egymásba szerettek. A film premierjén azért nem vette részt, mert öt nappal korábban szültett meg fiuk, Monte Pearce. Martin Koolhoven rendező viccesen a 'Brimbaby' becenevet adta az újszülöttnek.

(hp)
 

A Fekete Könyv után a Brimstone minden idők második legdrágább holland filmje.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.