Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szívecskéim


(Szívecskéim)
Szívecskéim

Tartalom

Clément életét kettősség jelzi: míg napközben tanárként dolgozik, éjszakánként szenvedélyének, a színháznak hódol. Amikor az egyik ilyen alkalommal megismerkedik a hódolatát birtokló színésznővel, aki a legnagyobb meglepetésére beleszeret, úgy érzi, ennél tökéletesebb fordulatot már nem is vehetett volna az élete. Csakhogy a kísértés nem várt formában lép be az életébe: egy fiatal diáklány képében. A férfi barátnője megsejti, hogy lehet valami szerelme és annak tanítványa között, miközben Clément a maga egyszerű és esetlen módján igyekszik leplezni a dolgot.
(forgalmazza: Vertigo Media)
(hp)
 
2017. 03. 09. 12:20 

Alapvetően nem vagyok oda a francia filmekért de ez a vígjáték egészen jóra sikerült. Humoros, jó hangulatú, szórakoztató vidámságra derítő film karakteres szereplőkkel.

 
2016. 03. 09. 17:13 

Ahhoz képest, hogy francia film, nem is volt rossz. Szerethető karakterek, élvezetes és jó sztori, vicces jelenetek. Jó a rendezés, de a színészek összehangolt játéka nélkül nem érne sokat.

 
2016. 07. 18. 15:59 

Ha szereted a francia filmeket, a Szívecskék a Te mozid. Ez a francia vígjátékok esszenciája, minden benne van, amit elvárhatunk tőle, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy bőven megjelennek a sablonok is, de ezzel együtt is kellemesen szórakoztató.

Anaïs Demoustier
Laurent Stocker
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret
Virginie Efira
Thomas Blanchard
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Virginie Efira
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret
Hetediksor: Hárman párban
Láthatóan jól ismeri a férfiak és nők közötti kapcsolatokat, de nem megy le túl mélyre, inkább a felszínen maradva, vagy annak közelében szórakoztat, megmaradva a könnyedebb műfajnál. De okosan csinálja, és ettől válik szerethetővé. 6/10
VOX: Szívecskéim
Emmanuel Mouret azon kevés kortárs és szórakoztatásra felesküdött alkotók közé tartozik, akik nemcsak szeretnének, de tudnak is újat mondani a szerelem témakörében. 75/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.