Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Verdák 3


(Cars 3)
Verdák 3

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!  (Forum Hungary)

(hp)
 
2017. 06. 20. 18:50 

A kémsztoriba csomagolt második rész után mindenképp előrelépés, de annyiban én is tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy azért ez messze nem az a Pixar-mozi, mint pl. az Agymanók vagy a Toy Story.

 
2017. 06. 18. 07:10 

A verdák 3 visszatért a franchise gyökereihez, amit kimondottan jól tett, de ebben a sztoriban tényleg nem volt több. A fiatal generáció tagjainak láthatóan bejött ez a versenyautós széria, amit persze meg is tudok érteni. Méltó lezárás, de a nagy egészet nézve nem emelkedik ki az átlagból számomra.

 
2017. 06. 17. 20:24 

A Verdák széria legösszeszedettebb filmje, ami bár nem ér fel a Pixar nagyjaihoz, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani minden korosztálynak. Nekem bejött, jó szívvel tudom ajánlani.

 

A Luigi hangját kölcsönző Tony Shalhoub azon kevés színészek egyike, akitől a Disney azt kérte, akcentussal szólaltassa meg a karakterét. A Disney filozófiája, hogy ritkán kérnek erre egy színészt, mivel ez rossz hatással lehet a végeredményre, és kevéssé hat természetesnek.

(hp)
 

Az alkotók számos kihalt, elsivatagosodott autóverseny pályát kerestek fel Észak-Karolinába, hogy inspirációt merítsenek.

(hp)
 

Az animációs szakemberek rengeteg időt fektettek abba, hogy az autók mozgása minél realisztikusabb legyen. Arra is odafigyeltek, hogy bizonyos sebességnél hányat forog a kerék egy másodperc alatt.

(hp)
Movieaddicts: Verdák 3
Verdák 3. nem egy remekmű. Egyik Verdák film sem volt az. De talán nem is baj, hogy egy rajzfilm nem akar akkorát markolni, nem akarja megríkatni a nézőt, avagy a versenyzés esszenciájának megfejtését átadni. Csak el szeretne mesélni egy egyszerű történetet szívhez szólóan, és tisztességesen lezárni egy franchise-t. 7,5/10
Filmsomnia.hu - Verdák 3
A Verdák 3 újra szórakoztató és tanulságos film lett, ami remek kikapcsolódás az egész család számára, de még mindig hiányzik belőle az a bizonyos plusz, ami a Pixar többi filmjében meg van.
VOX.hu - Verdák 3
. Így lett a Verdák 3 az első rész előzményfilmje és továbbgondolása is egyben, kissé meglepő, ám azért biztonságos befejezéssel, egy szuper új női főszereplővel és számos csodálatos senior karakterrel. Valamint a pixaros hitelességgel kihangsúlyozott tanulsággal, miszerint igazi jövőd csak akkor lehet a pályán, ha annak a szélén is az élet nagy versenyzője tudsz maradni. 80/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.