57% 98 szavazat
Dupla csapda

Dupla csapda

Catch .44
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bruce Willis
Bruce Willis
Forest Whitaker

FILMINFÓ

Tes (Akerman) és két csapattársa, Kara és Tara (Nikki Reed és Deborah Ann Woll) elég egyszerűnek tűnő feladatot kap gengszterfőnöküktől, Mel-től (Willis): szerezzenek meg egy konkurens drogszállítmányt, ami egy elhagyatott étkezdében kerülne átadásra. A dolgok azonban kicsúsznak az irányításuk alól, és hamarosan rájönnek, hogy a helyszínen senki sem az, akinek látszik és valójában teljesen másról van szó, mint egy egyszerű rablás.

Rendező: Aaron Harvey
Író: Aaron Harvey
Forgatókönyvíró: Diego Garzon
Zene: Ben Zarai
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.12.09.
 
2020.06.18 sptt

legújabb vélemény

Csak a színészek...

Úgy voltam vele, hogy egy olyan film, amiben Forest Whitaker és Bruce Willis játszik, Malin Akerman és Nikki Reed pedig a vizuális minőségért felel, nem lehet rossz, megér másfél órát. Nagyot tévedtem. A lányok hozzák, ami tőlük elvárható, a két színész sem hibázott, de ez a sztori egyenesen nézhetetlen. Kérem vissza ezt a másfél órát az életemből...

0
 
2018.12.06 mamiéstöti2

Szokványos akciófilm, melyben nem volt semmi különleges, mégis egyszer nézhető. Forest Whitaker mindig bizonyítja, miért is járt neki az Oscar.

0
 
2017.06.09 HercegPeter

Ez a film a tökéletes példa arra, hogy miért rossz ha egy film az utolsó jelenetekkel kezdődik. Végig tudható volt a végkifejlet, még azt a minimális izgalmat is elvették, amit talán nyújthatott volna. Bruce Willistől már megszokhattuk, hogy néha sze... Több

0
 
2019.07.09 Bizsu82

Nézhető, élvezhető film. Fordulaos, nem kiszámítható, ettől izgalmas lesz. Színvonalas színészi alakítás , karakteres szereplők. Kategóriájában jobbak között van.

0
 
2015.09.07 despy

Őszintén szólva nem sok mindent lehet szeretni ebben a filmben. A történetvezetés engem konkrétan idegesített, Withaker karaktere pedig egy kész vicc, így pedig az alakítás sem tudott számomra hiteles lenni. Ez az a film, amit gyorsan el kell felejteni, és ezzel nem is lesz gond.

1

A film összbevétele 1 887 dollár volt (imdb.com).

#1