70% 48 szavazat
Chato földje

Chato földje

Chato's Land
Filmadatlap
1
Vélemények (1)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Chato keménykötésû, félvér apacs. A helybéli seriff egy alkalommal addig ingerli, míg a vitából verekedés lesz, s a megalázott Chato megöli a seriffet. Menekülnie kell. Egy bosszúra szomjazó különítmény a különösen kegyetlen Quincy Whitmore-val az élen üldözõbe veszi Chatot. A katonák megerõszakolják a feleségét, lerombolják a házát. A mindenébõl kifosztott, megalázott Chato elhatározza, hogy bosszút áll. A régi törvény szerint torolja meg a rajta és asszonyán esett sérelmet. Addig van a nyomukban, amíg meg nem fizet egyenként mindegyiküknek. Bosszúja elõl senki sem menekülhet.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Spanyolország
Premier: 1972.05.25.
 
2023.03.05 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Bronson az igazi indián hős!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kevés olyan színészt tudnék mondani manapság, akinek volt olyan súlya a filmvásznon, hogy gyakorlatilag egyetlen szó nélkül, pusztán a jelenlétével emlékezetes alakítást tudott nyújtani. Charles Bronson ilyen volt. Egy olyan férfitípust testesített ... Teljes kritika

1
1
 

Ez volt Michael Winner és Charles Bronson hat közös filmje közül az első.Szerző: mrarizona

#1
 

A filmet nem az Egyesült Államokban, hanem Spanyolországban forgatták.Szerző: mrarizona

#2
 
Értékelés: 7/10
(2016. 10. 09.)
Benne volt a klasszikus lehetősége ebben a filmben, azonban túlságosan mélyenszántó akart lenni, holott elsősorban zseniális thriller, amely a műfaj határait feszegeti, sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel.
7/10 Több