Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A séf


(Chef)
A séf

Tartalom

Carl Casper (Jon Favreau) híres séf, aki nem szeretni, ha kekeckednek vele. Mikor a város leghíresebb ételkritikusa lehúzza főztjét, csípős megjegyzéseket küld neki Twitteren. A dolog vége persze az, hogy kirúgják, és Caspernek újra kell kezdenie életét. Úgy dönt, egy büfékocsival próbál szerencsét, és kisfiával, valamint legjobb barátjával nekivág Amerikának, hogy végül rájöjjön, nem a főzés az egyetlen dolog, amiért érdemes élni.
(kázsé)
 
2015. 02. 09. 14:15 

Amikor nem súlyos tartalommal megtűzdelt, nehéz filmre vágyik az ember pont a Séf az a film, ami gyógyír lehet. Igazi feel-good film, zseniális zenékkel, remek gasztronómiai látványvilággal, egyszerű, de üdítő sztorival és mondanivalóval.

 
2015. 02. 12. 13:55 

Ha nem ültem volna végig a filmet mosollyal arcomon és nem lenne ilyen jó a film, akkor egy pofátlan Twitter reklámnak tartanám csak. (Ahogy a Szexvideó esetében egy gyenge Apple reklám volt.)
Így viszont egy szerethető reklámfilm, kitűnő szereplőválasztásokkal, jó hangulattal és finom ételekkel.

 
2015. 03. 03. 00:12 

Szép kellemes vígjáték. Ha kezdhetném az elejétől, szakács lennék. De csak abban a karavánban. Előtte és utánna sem nem érdekelne, mint a filmben sem érdekelt. Szerencsére utána nem tartott sokáig, csak az eleje kicsit igen. Ha az eleje nem lett volna olyan tipikus amerikai kínos helyzetekre álitott sztory, akkor 5/5 ből adnák.

Jon Favreau
Sofía Vergara
Emjay Anthony
John Leguizamo
Jon Favreau
Jon Favreau
John Leguizamo
Sofía Vergara
Jon Favreau
Sofía Vergara
Sofía Vergara
Jon Favreau
Emjay Anthony
John Leguizamo
Sofía Vergara
Emjay Anthony
Jon Favreau
 

Jon Favreau intenzív főzőleckéket vett a forgatás előtt.

(kázsé)
 

Ez Jon Favreau és Robert Downey Jr. első közös munkája, aminek nincs köze a Vasemberhez.

(kázsé)
 

A forgatás végeztével a felvételeknél használt ételeket a stáb tagjai ették meg.

(kázsé)
Filmtekercs: Kézműves ipar
Jon Favreau szerethető figura. Feltehetően azonban nem ez volt az indok, amivel A Vasember rendezője meg tudta nyerni sztárbarátait, hogy vállaljanak szerepet gasztrós, indie one-man show-jában, A séfben – az sokkal inkább a jó alapanyag volt.
Hetediksor: A séf
Aki kicsit is rajong a filmekért, szívesen ül be egy filmsztárokkal telezsúfolt „szerzői”-filmre. S ha csodát nem is, de általában azért egy kedves filmet kap. Ezúttal sincs ez másképp.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.