Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Con Man


(Con Man)
Con Man

Tartalom

Wray Nerely (Alan Tudyk) egykoron a Spectrum című sci-fi sorozat egyik sztárja volt, azonban a szériát idő előtt levették a műsorról. A rajongóknak hála mégis kultikus státuszra tett szert. Wray jóbarátja, Jack Moore (Nathan Fillion), aki a sorozatban a Kapitányt játszotta, közismert híresség lett, míg Wray voltaképpen a feledés homályába merült. A férfit többnyire csak sci-fi találkozókra és képregényboltos eseményekre hívják. Azonban kívülről minden egészen más képet fest... (hp)
 
2017. 08. 23. 22:21 

Nagy öröm volt, hogy a Castle sorozat sztárja Nathan Fillion itt is remekelt. Nagyszerű volt a humora ismét. Nekem ez pedig pont elég volt a jó szórakozáshoz.

 
2016. 08. 05. 07:35 

Nekem a főszereplőpáros előző sorozata, a Firefly is nagyon tetszett, de ez talán még annál is sokkal jobban sikerült. A geekes poénok, a remek színészi játék, a kosztümök igazán odatettek.

 
2015. 09. 25. 14:05 

Tök jó volt Nathan Fillion ismét filmben látnom! Csak az a baj, hogy nem tudtam elvonatkoztatni a méltán népszerű krimiírót megformáló szerepétől. Egyébként jó ez a sorozat, nagyon bírtam a humorát.

Nolan North
Alan Tudyk
Michael Trucco
Alan Tudyk


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.