Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Creed: Apollo fia


(Creed)

Tartalom

Creed: Apollo fia filmtartalom:

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) sosem ismerte legendás apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et, aki még azelőtt elhunyt, hogy ő megszületett volna. Ettől még nem kérdéses, hogy a boksz a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába, apja és Rocky összecsapásának helyszínére megy. A srác felkeresi a legendás bokszolót, és arra kéri, legyen az edzője. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) meglátja benne az erőt és az elhivatottságot, és szárnyai alá veszi a tehetséget, de az egykori bajnoknak egy olyan „ellenféllel” is meg kell küzdenie, ami sokkal halálosabb veszéllyel fenyegeti, mint bárki a szorítóban.

(hg)
2016. 04. 30. 23:11 

Nem rajongok a sportfilmekért, de valahogy a Creed több, mint egy sportfilm. Film útkeresésről, hitről, kitartásról. Sylvester Stallone méltán érdemelte volna meg az Oscar díjat, hitelesen alakítja a megöregedett egykori bokszolót. A zenéje is kiváló.

2016. 04. 30. 08:47 

Biztos jó film annak aki szereti a boxot, a Rocky Balboa sorozatot, annak kihagyhatatlan darab.Végignéztem a párom kérésére, örömére, de ennyi soha többet boxolos filmet!Számomra szörnyen unalmas volt.

2016. 04. 29. 14:15 

Szerintem egy hangyányit elmaradt a Rocky Balboától, de ettől függetlenül is fantasztikus film, amiben Stallone olyan alakítást produkál, aminek láttán mindenki letette az állát. A vágatlan bokszmérkőzés igazi filmtörténelem, de emellett elismerés illeti a szerethető figurákat, tényleg nagyon szimpatikusak voltak a főszereplők. Kiemelendő az is, hogy nem próbálták Rocky nevével eladni, itt ő tényleg "csak" mellékszereplő. Nagyon megható és szép film, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Michael B. Jordan

mint Adonis Johnson

Sylvester Stallone

mint Rocky Balboa

Tessa Thompson

mint Bianca

Phylicia Rashād

mint Mary Anne Creed

Andre Ward

mint Danny 'Stuntman' Wheeler

Tony Bellew

mint 'Pretty' Ricky Conlan

Ritchie Coster

mint Pete Sporino

A filmhez két alternatív befejezést is forgattak.

(hg)

Adonis az edzőteremben egy ilyen feliratú pólót visel: "Miért akarok harcolni? Mert sem énekelni, sem táncolni nem tudok... ("Why do I wanna fight? Because I can't sing and dance...") Ez egy idézet az első Rocky-filmből.

(hg)

Sylvester Stallone eleinte nem akarta, hogy bármilyen módon is tovább folytatódjon Rocky története. Elmondása szerint nagyon elégedett volt azzal, ahogy a bokszoló története véget ért. Végül Ryan Coogler rendező bírta jobb belátásra.

(hg)
Hetediksor: Mindörökké Rocky
Maga Sylvester Stallone sem gondolhatta 1976-ban, hogy a Rocky kultusz még negyven év múlva is tündökölni fog, ráadásul nem is akárhogy, hanem a régi fényében. A sorrendben hetedik film a legjobb rész az Oscar-díjas első epizód óta.
Cinestar: Creed: Apollo fia
Vannak címek, amik már a második rész után leáldoznak, ám Rocky Balboa, vagy éppen Apollo Creed története 40 év után is ugyanannyira fantasztikus. Kötelező.
Movieaddicts: Creed – Apollo fia
Minden Rocky és boksz rajongónak kötelező, de mindenki másnak is érdemes megnéznie.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.