77% 100 szavazat
Csak egyszer élsz

Csak egyszer élsz

Zindagi Na Milegi Dobara
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
21
Szereplők (21)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
tilino  

FILMINFÓ

A történet három gyerekkori barátról, Kabirról, Arjunról és Imranról szól, akik háromhetes útra indulnak Spanyolországba. Kabir nősülni készül, és arra kéri barátait, hogy legénybúcsújaként váltsák valóra régi tervüket, miszerint egy közös európai út során mindhárman javasolnak egy-egy különleges sportot a másik kettőnek, és ezeket közösen próbálják ki. Az egyezség része az is, hogy a másik kettő nem tudhatja előre, milyen sportot választott barátjuk, így a kalandok során számukra is meglepetés, mi vár rájuk. Ez a közös kirándulás szembesíti őket korábbi, fel nem dolgozott konfliktusaikkal, hogy az út végére ismét egymásra találjanak.

Rendező: Zoya Akhtar
Ország: India
Premier: 2011.07.15.
 
2017.02.02 tilino

legújabb vélemény

Nagyon szép jelenetekkel tarkított, könnyed romantikus családi film. Kikapcsolnak a jelenetek és a magávalragadó képek, tájak, és maga a hangulat, a környezet sokszínűsége. A belső hangok kinyilatkoztatása is a film humoros keretekbe építve.

0
 
2016.10.02 e-batta

Már rongyosra néztem (ahogy Hrithik filmjeinek jó részét is), és egyszerűen nem bírok leakadni róla. Ha nem tudnám, hogy bollywoodi, simán elmenne bármilyen nyugati (amerikai, nyugat-európai) filmnek, mert teljesen elhagyták a szokásos bollywoodi kli... Több

0
 
2015.10.08 PinkPetra

Ódákat zengtek róla, ezért csak megnéztem, hiába nem csípem Katrinát. Meglepően jó alkotásra sikeredett, különösebben nem tudnék belekötni semmibe :)

0
 
2015.07.11 moony5972

Talán meg merem kockáztatni, hogy tökéletes lett. Hát ez a film... eszméletlen ütős. Egy igazi kuriózum! De persze nem is vártam kevesebbet tőle. Ajánlom!

0
 
2015.06.30 Prücsök

Kaland, izgalom és egy élvezhető, szórakoztató film. Nekem nagyon tetszett, szerintem tökéletes alkotás. A színészek jól lettek összeválogatva, minden tökéletes!

0

A film összbevétele 5 192 743 dollár volt (imdb.com).

#1