Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Csak színház és más semmi


(Csak színház és más semmi)
Csak színház és más semmi

Tartalom

A Csak színház és más semmi című dramedy a színházi világ kulisszái mögé kalauzolja el a nézőt. A humoros, de egyben drámai jelenetekben is bővelkedő sorozatban bepillantást nyerhetünk abba, miként jelenik meg a teátrumi és az azon kívüli életben a szakmai irigység, az ármánykodás, a féltékenység és a szerelem. A három párhuzamos szálon futó, időnként egymásba fonódó történet főszereplője a neves díva és színházi direktor férje, akiknek párkapcsolati válságukat az olvasópróbáktól a premierig követhetjük nyomon. (hp)
 
2016. 08. 31. 21:21 

Szeretem a magyar filmeket, főleg ha Csányi Sándor is feltűnik :-) :-). Jó párost alakítanak Schell Judittal, szerethető, élvezetes, vicces, könnyed. Azt kaptam, amit vártam tőle. Jó a zenéje is! :-)

 
2016. 10. 13. 12:28 

Sok filmélményt nem nyújtott. A színházi életbe nagyobb betekintést engedhetett volna.

 
2016. 04. 14. 19:04 

Egynek elment, de nem vágyom rá, hogy újranézzem. Nem volt se dráma, se vígjáték olyan semmilyen volt. Amikor végre történhetett volna valami vége lett. A rendező felesége és a restaurátor szerelmi történetére lettem volna kíváncsi.

Schell Judit
Csányi Sándor
Hábermann Lívia
Szervét Tibor
Fehér Tibor
Szávai Viktória
Vecsei Miklós
Sipos Vera
Dengyel Iván
Lovas Rozi
Mikecz Estilla
Udvarias Anna
Pálos Hanna
Géczi Zoltán
 

A sorozat főcímdalát Nika énekli.

(Szilonka)
 

Mikecz Estilla az ELTE BTK japán szakára járt.

(indingo)
 

A sorozatoz a Thália Színházban forgatták.

(Hablaty)
24.hu: Az MTVA legyártott egy jó sorozatot – amit aztán alig fog látni valaki
A Csak szex és más semmi folytatásaként beharangozott - valójában nem az - Csak színház és semmi nem lett rossz. Kár, hogy szinte zéró promócióval kellene beverekednie magát a köztudatba.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.