N/A
Csaó bambinó

Csaó bambinó

Csaó bambinó
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
9
Szereplők (9)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A történet egy úttörő maszkabálon játszódik, valamikor a hatvanas években. A főhős, aki akkoriban még kiskamasz, de az elbeszélés idején természetesen már felnőtt, disszidálni készül, de előtte, még utoljára felhőtlenül boldog szeretne lenni a bál forgatagában - búcsúzik mindattól, amit itt hagy. És ebben a forgatagban, álarcot öltött pajtásai között fölfedezni véli szeretteit: szüleit, nagyanyját, nagyapját. Emlékezete felidézi a családi történelem különböző eseményeit, amelyek életre kelnek.

Ország: Magyarország
Premier: 2004.11.30.
Rudolf Péter
Kishonti Ildikó
 
2019.07.08 Nik

legújabb vélemény

Alapjában véve van ebben a sztoriban valami keserédesség, amivel alighanem mindannyian szembesülünk, mivel annyira életszerű az egész. Persze vannak pontja a történetnek, amikor egyszerűen leül az egész, és majdhogynem érdektelenségbe fullad, de aztán sikerül belőle kivergődnie.

0
 
2017.06.30 RókaÚr

Rudolf Péter szerintem egyszerűen fantasztikus ebben a filmben, az ő mesélése, alakítása szinte teljesen megalapozza a film alaphangulatát. Ezt szerintem csak vele csinálhatták volna meg, senki mással. Gyakorlatilag élveztem a film minden egyes percét, így másoknak is csak ajánlani tudom.

0