86% 215 szavazat
Csillagkapu: Kontinuum

Csillagkapu: Kontinuum

Stargate: Continuum
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
27
Képek (27)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A Csillagkapu: Continuum a Csillagkapu című tévésorozat második folytatása, amely a Csillagkapu: Az igazság ládája című filmet követi. Visszatér a CSK-1 legénysége (Ben Browder mint a rettenthetetlen Cameron Mitchell, Amanda Tapping az okos Samantha Carter szerepében, Christopher Judge Teal?c-ként, Michael Shanks mint Dr. Daniel Jackson, és Claudia Black, mint Vala), hogy szembeszálljanak a gonosz Ba'al-lal (Cliff Simon), az utolsó Goua'uld rendszerúrral, aki visszautazik az időben 1939-be, és tetteivel olyan alternatív idővonalat hoz létre, melyben a Földnek sosem volt Csillagkapuja, megteremtve ezzel annak lehetőségét, hogy megsemmisítő csapást mérjen a Földre.

Rendező: Martin Wood
Író: Brad Wright
Forgatókönyvíró: Jonathan Glassner, Brad Wright
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2008.07.29.
 
2021.10.28 Annuska

legújabb vélemény

A sorozat nekem jobban átjött, de a film sem volt rossz. Kerek a története, és megfelelő a látvány.

2
 
2017.08.31 Deku

Oltári piszok jó film lett. Annyira lelazított, hogy az valami kegyetlen. Én személy szerint ennél többet nem feltétlen várok egy filmtől. Nagyon megérte belefektetni azt a kevéske időt.

0
 
2015.08.12 Rikudou6

Pontos, precíz, teljesen élvezhető dramaturgia, hibamentes, ajánlom mindenkinek. Imádtam ezt a filmet, mert teljesen elvarázsolt. Ezen kívül a színészek fantasztikusan alkotnak. Öt csillag.

0
 
2016.10.02 Lost Silver Book

A csillagkapu univerzum (az SGU kivételével) fantasztikus. Azonban ahhoz, hogy teljesen élvezetes legyen ez a film, ahhoz látnod kell a sorozatot is. Nagyon tetszenek az efféle "időutazós" filmek. Valójában érdekes érzés az, amikor az a legfontosabb ... Több

0
 
2015.05.06 daniel52

Érezhető rajta, hogy minden egyes perce a rajongóknak készült, és a végeredmény épp emiatt nagyon ütős lett. Szép lekerekítése ez a történetenek.

0