56% 48 szavazat
Csimpilóták

Csimpilóták

Space Chimps
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az Űrügynökség elveszítette a kapcsolatot az egyik űrszondájával. III. Ham, az ügynökség legendás csimpilótájának unokája kapja a feladatot, hogy néhány társával, köztük a bájos Luna hadnaggyal és a mogorva parancsokkal, Titánnal együtt felkutassák a szerkezetet. Küldetésük során nem csak a rájuk leselkedő veszélyekkel kell megküzdeniük, olykor egymással is összetűzésbe keverednek. Az igazi majmot próbáló feladat azonban akkor kezdődik, amikor az űrhajójukkal kényszerleszállást kell végrehajtaniuk az ismeretlen bolygón. Vajon a küldetésük sikerrel jár, vagy a csapat elcsúszik egy banánhéjon?

Rendező: Kirk De Micco
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.03.09.
 
2019.07.05 spyro74

legújabb vélemény

Nagyon jó hangulatos mese, de igazából csak ennyi. Nem tudnám még egyszer megnézni, mert annyira erőltetett sajnos ez a koncepció, hogy egy kicsit már kínosnak éreztem.

0
 
2016.10.29 pav

Hm, hát ez a mese igencsak alulmúlta minden elképzelésemet. Voltak jópofa pillanatok, de összességében nem tudom azt mondani, hogy annyira nagyon bejött volna. Egy kicsit idétlen, és nem érzem szükségszerűnek, hogy minden a "banán" koncepciójára épüljön, csak azért mert majmok.

0

A film összbevétele 64 762 724 dollár volt (imdb.com).

#1