76% 417 szavazat
Csontdaráló

Csontdaráló

The Longest Yard
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
29
Szereplők (29)
57
Képek (57)
1
Videók (1)
14
Érdekességek (14)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Paul Crewe (Adam Sandler) hajdanán ünnepelt sportoló volt, mára azonban már a feledésbe merült. Paul egy iszogatással eltöltött este után úgy dönt, hogy volán mögé ül. Vesztére tette, ugyanis a kopók lefülelik, és hűvösre teszik egy időre. Paul furcsa módon az ország egyik legjobban őrzött… Több


Rendező: Peter Segal
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.07.28.
 
2023.11.20 Gamehun638

legújabb vélemény

Bármikor végig tudnám nézni. Még a jobb korszaka Sandlernek a filmezés terén... Nem szabad sokat várni tőle, de bőven hozza a vígjáték fogalmát. Jó színészekkel, jobbnál jobb poénokkal.

0
 
2021.07.17 Laca//Ho/rr/oR//

Egy jó kis börtönfoci Sandler-féle módon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Rengeteg börtönös film készült már különféle műfajokban. Egy újabb Sandler film, és szerintem ez is beletartozik a legjobb filmjei közé. Chris Rock, Burt Reynolds és William Fichtner sokat hozzá tudott tenni a filmhez. Nem ülepszik a sztori, remek, lendületes végig a cselekmény. Sok küzdelem van benne, és mindvégig egy célért küzdenek "hőseink", ami ennek a filmnek a motorja. Vannak benne jó, frappáns jelenetek, jó beszólások, szóval jó kis pörgős vígjáték. Voltak olyan magával ragadó jelenetek, amikhez nagyon jó zenei aláfestést csináltak, és ezzel megdobták a fontos részeket, mint pl. a fekete csapat csatlakozása a elítéltek focicsapatával, vagy a nagy meccs bevezetőjénél a végén. Fordulatos kis vígjáték, és a színészek is remekül alakították a saját karaktereiket.

0
 

Csak gyenge, és nem rossz. Persze csak azért, mert egy-két poén ül. Tényleg semmi nincs ebben a filmben, ami úgy megmaradna bennem, hogy ha visszagondolok rá, mosolyra húzódik a szám...

0
 
2017.10.28 indingo

Millió börtönös film készült már a filmtörténelemben, de ez benne van nálam a legjobb ötben. Lendületes a története, vannak benne célok és küzdelem. Adam Sandler is kedvelhető benne.

0
 
2019.07.23 Ms. Akárki

Tipikus Adam Sandler vígjáték. Semmi extra. Egyszerű alaptörténet és pár jólpozícionált poén. Nem egy maradandó film az biztos. Egyszer ha nincs más a tv-ben érdemes megnézni, mert jól kikapcsolja az embert, de főleg a szereplőgárda miatt csak.

1

A film összbevétele 190 320 568 dollár volt (imdb.com).

#1
 

The Longest Yard (1974) címen jelent meg az eredeti film, aminek ez a remake-je.Szerző: Képkockák

#2
 

Adam Sandler mindössze 7 éves volt, mikor az eredeti film megjelent.Szerző: Képkockák

#3
 

2005-ben a Madagaszkárral együtt jelent meg a mozikban, amiben Chris Rock szinkronszereplő.Szerző: Képkockák

#4
 

Burt Reynolds játszotta Paul Crewe-t az eredeti filmben.Szerző: Képkockák

#5