Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Megjött Apuci


(Daddy's Home)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

(hg)
2016. 05. 27. 17:00 

Jól szórakoztam a Megjött apuci-n, mind Mark Wahlberg, mind pedig Will Ferrell hozta a szokásos formáját. A történet kiszámítható, de ebben az esetben nincs ezzel semmi baj.

2016. 05. 17. 14:26 

Sablonos, középszerű vígjáték, ami azért egyszeri nézésre szórakoztató, humoros. Moziban láttam és nem mondom hogy felejthetetlen élmény volt, de elmegy!

2016. 04. 30. 20:35 

Nem az évszázad filmje, de egynek jó. Érdemes megnézni, tetszettek a beszólások és nagyon eltalálták a karaktereket. A befejezés nagyon ütős, frappáns, pont amilyen egy jó kis vígjátékba kell.

Will Ferrell

mint Brad Whitaker

Mark Wahlberg

mint Dusty Mayron

Thomas Haden Church

mint Leo Holt

Scarlett Estevez

mint Megan

Owen Vaccaro

mint Dylan

Bobby Cannavale

mint Dr. Francisco

Hannibal Buress

mint Griff

A film gyártási költsége 50 millió dollár volt.

(Bogi87)

Mark Wahlberg rengeteget edzett, hogy felkészüljön a szerepre. Elmondása szerint volt olyan forgatási nap, amikor 700 fekvőtámaszt csinált.

(hg)

Eredetileg Vince Vaughn is leszerződött a filmre, azonban végül mégis visszalépett a projekttől. A helyét Mark Wahlberg vette át.

(hg)
Movieaddicts: Apa-csata
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is.
Hetediksor: Apa és apu
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik.
Cinestar: Megjött apuci
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.