Játssz egy Akai házimozi rendszerért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Megjött Apuci


(Daddy's Home)
Megjött Apuci

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

(hp)
2016. 04. 18. 18:59 

Sajnos erős csalódás a film számomra. Mindkét színészt nagyon bírom és az előzetes is tetszett, azonban a film nem hozta, amit vártam. Talán a legnagyobb hibája a filmnek, hogy az utolsó 10 percet leszámítva igazából egyik karakter sem szerethető, ami rányomja a bélyegét az egész filmre. Vannak benne poénok és az utolsó 10 perc valóban jópofa, de összességében ez kevés. A Pancser police messze jobb volt.

2016. 05. 27. 17:00 

Jól szórakoztam a Megjött apuci-n, mind Mark Wahlberg, mind pedig Will Ferrell hozta a szokásos formáját. A történet kiszámítható, de ebben az esetben nincs ezzel semmi baj.

2016. 01. 17. 21:22 

A legjobb, hogy az előzetes nem lőtte le a film poénjait, sőt a gyengébbeket (mondhatni cikisebbeket) vágták bele, így a film egy kellemes csalódás, és egy jó szórakozás. Nálam főként a mellékszereplőkből jött át a több poén, de a két főhős is jó páros. Jobban bejöttek most, mint anno a Pancser police-ben.
A történet a legkiszámíthatóbb, tipikus amerikai, rivalizálós film, de egy másfél órás vígjátékban, nem is kell mélyebbre ásni. Tudtunk nevetni, aranyos a történet, az utolsó 15-20 perc nem laposodik, csak erősödik, így egy elégedett társaság jött ki a moziból. ;)

 

A film gyártási költsége 50 millió dollár volt.

(Bogi87)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell másodszor játszanak együtt egy filmben a 2010-es Pancser police után.

(dulkap)
 

Tony Hawk és Mike McGill, profi gördeszkások voltak a dublőrök a gördeszkás jelenetnél.

(dulkap)
Movieaddicts: Apa-csata
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is.
Hetediksor: Apa és apu
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik.
Cinestar: Megjött apuci
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.