Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Megjött Apuci


(Daddy's Home)
Megjött Apuci

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

(hp)
 
2016. 06. 07. 04:50 

Lusta, olcsó poénokkal operáló vígjáték. Ettől remélem jobb is lesz idén.

 
2016. 01. 17. 21:22 

A legjobb, hogy az előzetes nem lőtte le a film poénjait, sőt a gyengébbeket (mondhatni cikisebbeket) vágták bele, így a film egy kellemes csalódás, és egy jó szórakozás. Nálam főként a mellékszereplőkből jött át a több poén, de a két főhős is jó páros. Jobban bejöttek most, mint anno a Pancser police-ben.
A történet a legkiszámíthatóbb, tipikus amerikai, rivalizálós film, de egy másfél órás vígjátékban, nem is kell mélyebbre ásni. Tudtunk nevetni, aranyos a történet, az utolsó 15-20 perc nem laposodik, csak erősödik, így egy elégedett társaság jött ki a moziból. ;)

 
2016. 04. 18. 18:59 

Sajnos erős csalódás a film számomra. Mindkét színészt nagyon bírom és az előzetes is tetszett, azonban a film nem hozta, amit vártam. Talán a legnagyobb hibája a filmnek, hogy az utolsó 10 percet leszámítva igazából egyik karakter sem szerethető, ami rányomja a bélyegét az egész filmre. Vannak benne poénok és az utolsó 10 perc valóban jópofa, de összességében ez kevés. A Pancser police messze jobb volt.

Will Ferrell
Linda Cardellini
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Will Ferrell
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
 

A film gyártási költsége 50 millió dollár volt.

(Bogi87)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell másodszor játszanak együtt egy filmben a 2010-es Pancser police után.

(dulkap)
 

Tony Hawk és Mike McGill, profi gördeszkások voltak a dublőrök a gördeszkás jelenetnél.

(dulkap)
Movieaddicts: Apa-csata
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is.
Hetediksor: Apa és apu
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik.
Cinestar: Megjött apuci
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.