73% 81 szavazat
Dante: Pokol

Dante: Pokol

Dante's Inferno: An Animated Epic
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
14
Képek (14)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Dante, hogy megmentse szerelmét, Beatricét, végig kell hogy menjen a Pokol mind a 9 körén: a pokol tornácán, majd a paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók birodalmán. Az út vérfagyasztó és gyötrelmes, mely közben sötét erőkkel, gyilkos démonokkal, és a képzelet különös szörnyeivel kell megküzdenie, ha sikerrel akar járni. Ezen teremtmények azonban csak jelentéktelen kis férgek a pokol teljhatalmú urához, Luciferhez képest, aki fogva tartja az imádott nőt. A Dante: Pokol voltaképp 6 kisebb filmből áll, melyeket Jonathan Knight az Electronic Arts berkeiben készített (azonos című) játéka alapján rendezett 6 roppant tehetséges animációs rendező.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán, Koreai Köztársaság, Szingapúr
Premier: 2010.02.09.
 
2017.12.26 Deku

legújabb vélemény

Nem ragadtatott el a rajzolási módja ennek az animének. A története egész korrekt kedvelhető de nem túlzottan a kedvencem. Közép kategóriát épp megüti nálam de semmi több.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

Oltári anime lett. Az én véleményem az hogy könnyen szerethető aranyos kis anime lett ez remek történettel és vállalható számú apróbb hibákkal. Ha még nem nézted meg bátran vágj bele

0
 
2015.03.30 Krekk

Többet vártam. A képi világ olyan amilyen, viszont a bugyrokon csak végigrohan, mindenhol egy kis háttértörténetet bedob miközben végigkaszabol minden szembejövőt, de az egész kép nem áll össze számomra. Többet/szebbet is kihozhattak volna belőle.

0