Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Daredevil


(Daredevil)
Daredevil

Tartalom

Egy vak ügyvéd különleges képességit kamatoztatva az éjszaka leple alatt maszkos igazságtevőként ered a bűnözők nyomába.
(hp)
 
2017. 08. 19. 07:29 

Oda vagyok a Marvel dolgokért viszont ez a sorozat meglepetés volt a javából. Hangulatában teljesen elüt a Marveles filmektől viszont ez a komolyság nagyszerűen működik benne.

 
2017. 04. 19. 00:01 

Ez nem a jól megszokott vidám típusú képregénysorozat. Ennek ellenére meg van a varázsa amivel a nézőt a fotelhez szegezi és addig fel sem engedi állni míg fel nem tűnik a stáblista.

 
2017. 06. 07. 17:45 

Nem igazán gondoltam úgy erre a sorozatra, hogy én belevetem magam, inkább belepillantottam pedig imádom a Marvel világát. Nos meglepődtem mert nem vártam, hogy ennyire izgalmas, pörgős és akciódús legyen majd.

Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Vincent D'Onofrio
Charlie Cox
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Deborah Ann Woll
Elden Henson
Charlie Cox
Charlie Cox
Charlie Cox
 

Stan Lee egy rövid cameo erejéig maga is feltűnik a széria egyik epizódjában.

(sz.marci)
 

A sorozat New Yorkban játszódik, csakúgy mint a Jessica Jones vagy mint a később megjelenő Luke Cage és Iron first sorozatok.

(sz.marci)
 

A fenegyerek az egyik főszereplője lesz a 2017-ben érkező Defenders sorozatnak.

(sz.marci)
Smoking Barrels: Daredevil
"Na, de majd a Daredevil" - gondoltam a Netflix részvételét és az egyöntetűen méltató kritikákat látva. De attól tartok, megint én leszek a hipszter majom, mert ez a produkció ugyan akármennyire is a műfaj krémjét képviseli, sajnos még relatíve messze van a valódi minőségtől.
Corn and Soda: Daredevil
Már csak egy dolgunk van, várni a második évadra, és reménykedni, hogy kicsit hosszabb lesz, és nem zavarják le egy nap alatt, mivel ekkora siker után őrültek lennének nem folytatni.
Smoking Barrels: Daredevil 2. évad
A Daredevil második évada rengeteg akciót, szinte folyamatos pörgést és egy olyan Punishert hozott, ami miatt azoknak is ajánlott a sorozat, akik nem feltétlenül a műfaj kedvelői. 8,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.