Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Deadpool


(Deadpool)

Tartalom

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan képes regenerálódni, bármi is érje. Elhatározza, hogy mebosszulja azokat, aki kis híján tönkretették életét. A 'kettős személyiségből' számos vicces szituáció és olykor kínos bonyodalom adódik, ám hősünk remekül veszi az akadályokat.

(forgalmazza: InterCom)

(erare)
2016. 02. 11. 18:47 

Hát nem tudom, hogy idén melyik film fogja ezt felülmúlni nálam szórakoztatásban ezt a filmet. Tökéletes egyensúlyban van a kitűnő ironikus humor és a látványos akció. Sőt a szerelmi szál is stílusos és jól elővezetett, hogy ne legyen csöpögős. Nincs bajom a korábbi Marvel filmek többségével, de ez mindet kenterbe veri, valószínűleg pont azért, mert nem családbarát mozi. Ebből nem hiszem, hogy lesz iskolatáska vagy tolltartó.
Külön pluszpont, hogy az eredetfilmektől eltérően itt nem másfél óra eredet és 20 perc akció volt, hanem már az elejétől vegyítették az akciót és a múltat. Nem állítom, hogy hibátlan a film, de ettől még zseniális és simán bírtam volna még nézni. Rengeteg jó utalás és poén, persze a mocskos és morbid formában, de már nagyon rég kellett egy ilyen superhero film.
A szinkront se éreztem vészesen rossznak és szerencsére a fordításba sem erőltettek bele igazán magyaros poénokat.
Szóval veszettel mocskos és kegyetlenül szórakoztató film, ami simán kultfilm lehet.

2016. 05. 09. 13:10 

Egészen látványos és szórakoztató szuperhős paródia, X-men, Marvel kedvelőknek egyértelmű befutó!! 5/5. A pihentagyú poénok és a dráma is mindig a legjobb helyen erősíti önmagát, eltalálták a történetet, remek lett a rendezés és az alakítások egész jól megdobják a filmet! :)

2016. 02. 14. 16:47 

Beteg! Az elején nem igen tudtam hogyan értelmezni a poénokat, számomra túl idétlen volt, de nagyon könnyen felvettem a film ritmusát, és olyan szintű szórakozást nyújt, ami nem minden évben sikerül. Gyorsan eltelik, elröppen a játékidő. Olyan beszólások, paródia jellegű utalások vannak benne, hogy hasonló mozit lehetetlen felsorolni. Teljes mértékben egyedi. Kicsit kizökkentett legalább a Marvel univerzum sablonos filmjeiből.
Ami ellenemre volt, hogy kiszól a nézőkhöz többször is. Az talán a komolytalanság határán átbillen.
Izgatottan várom a Deadpool 2-t. Ezt pedig bátran ajánlom mindenkinek, mert szuperhős elleneseknek és imádóknak egyaránt készült. :)
A stáblista utáni jelenet, meg... Haláli poén! Szintén rendhagyó. Nem kellene lemaradni róla. ;)

 

Deadpool mint tudjuk egy fura "szuperhősfilm "de a készítők mégis meg akarták viccelni a képregényekben nem jártas mozinézőket ugyanis számos tv reklámot készítettek melyben csak a szerelmi szálat mutatták

(tnncastiel@gmail.com)
 

Deadpool Magyarországon Valentin napján jelent meg

(tnncastiel@gmail.com)
 

Wanessa mindvégig magánál hordta Wade bördzekijét amit az első "randijukon" viselt. Ebből is látszik,hogy Deadpool valóban egy szerelmi történet

(tnncastiel@gmail.com)
VOX: Deadpool
A patikamérlegen összerakott családbarát Marvel-filmek dömpingjében úgy kellett ez a bevállalós, mocskos és poénos fricskafilm, mint egy falat csimicsanga.
Hetediksor: Felvágva, nem elverve
A kilencvenes évek elején született Deadpool az évtized közepére sokak kedvencévé vált, kijárt már neki egy egészestés mozi, amire egy tesztvetítést követően bólintottak rá a 20th Century Fox pénzügyi osztályán. A filmet felvezető kampányban látottak a nagy vásznon sem ülnek le, Ryan Reynolds sütkérezik a szerepben. (9/10)
24.hu - Szenzációs szuperhős-ámokfutás a Deadpool
Nemcsak eredetibb és humorosabb, de brutálisabb és botrányosabb is minden más képregény-adaptációnál. Ez az a szuperhősmozi, amire mindig is vártál. Kritika. (9/10)
Deadpool - Előzetes (magyar nyelven) Deadpool
Deadpool magyar szinkronos előzetes #1


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.