Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Deadpool


(Deadpool)

Tartalom

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan képes regenerálódni, bármi is érje. Elhatározza, hogy mebosszulja azokat, aki kis híján tönkretették életét. A 'kettős személyiségből' számos vicces szituáció és olykor kínos bonyodalom adódik, ám hősünk remekül veszi az akadályokat.

(forgalmazza: InterCom)

(erare)
2016. 05. 03. 05:03 

Nagyon jól kitalált szuperhős film.Végre nem egy sablonszereplő!Egyedi karakter, márcsak attól is más,hogy nem tipikus megmentem a világot hanem szabadszájú és szabad szellemű.

2016. 04. 27. 20:20 

Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom (persze nem gyerekeknek). Jó látni, hogy még a Fox is képes jó filmeket csinálni a sok rossz mellett, vegyük például a Fantasztikus Négyest.....

2016. 05. 27. 15:23 

A film számomra inkább vulgáris, mint vicces. Van benne 1-2 jó poén, de összességében többet vártam tőle.

Ryan Reynolds

mint Wade

Karan Soni

mint Dopinder

Ed Skrein

mint Ajax

Michael Benyaer

mint Warlord

Stefan Kapičić

mint Colossus (hang)

Brianna Hildebrand

mint Negasonic Teenage Warhead

Style Dayne

mint Jeremy (Pizza Guy)

Kyle Cassie

mint Gavin Merchant

A 20th Century Fox a Deadpool első napi sikeres bevétele után máris berendelte a folytatást!

(kissjanos21)

Tim Miller szinte naponta nyaggatta a stúdió fejeseit, hogy elkészülhessen a film.

(gazsika1978)

5 színész alakította Kolosszust.

(gazsika1978)
VOX: Deadpool
A patikamérlegen összerakott családbarát Marvel-filmek dömpingjében úgy kellett ez a bevállalós, mocskos és poénos fricskafilm, mint egy falat csimicsanga.
Hetediksor: Felvágva, nem elverve
A kilencvenes évek elején született Deadpool az évtized közepére sokak kedvencévé vált, kijárt már neki egy egészestés mozi, amire egy tesztvetítést követően bólintottak rá a 20th Century Fox pénzügyi osztályán. A filmet felvezető kampányban látottak a nagy vásznon sem ülnek le, Ryan Reynolds sütkérezik a szerepben. (9/10)
24.hu - Szenzációs szuperhős-ámokfutás a Deadpool
Nemcsak eredetibb és humorosabb, de brutálisabb és botrányosabb is minden más képregény-adaptációnál. Ez az a szuperhősmozi, amire mindig is vártál. Kritika. (9/10)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.