Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Deadpool


(Deadpool)
Deadpool

Tartalom

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan képes regenerálódni, bármi is érje. Elhatározza, hogy mebosszulja azokat, aki kis híján tönkretették életét. A 'kettős személyiségből' számos vicces szituáció és olykor kínos bonyodalom adódik, ám hősünk remekül veszi az akadályokat.

(forgalmazza: InterCom)

(erare)
 
2016. 02. 11. 18:47 

Hát nem tudom, hogy idén melyik film fogja ezt felülmúlni nálam szórakoztatásban ezt a filmet. Tökéletes egyensúlyban van a kitűnő ironikus humor és a látványos akció. Sőt a szerelmi szál is stílusos és jól elővezetett, hogy ne legyen csöpögős. Nincs bajom a korábbi Marvel filmek többségével, de ez mindet kenterbe veri, valószínűleg pont azért, mert nem családbarát mozi. Ebből nem hiszem, hogy lesz iskolatáska vagy tolltartó.
Külön pluszpont, hogy az eredetfilmektől eltérően itt nem másfél óra eredet és 20 perc akció volt, hanem már az elejétől vegyítették az akciót és a múltat. Nem állítom, hogy hibátlan a film, de ettől még zseniális és simán bírtam volna még nézni. Rengeteg jó utalás és poén, persze a mocskos és morbid formában, de már nagyon rég kellett egy ilyen superhero film.
A szinkront se éreztem vészesen rossznak és szerencsére a fordításba sem erőltettek bele igazán magyaros poénokat.
Szóval veszettel mocskos és kegyetlenül szórakoztató film, ami simán kultfilm lehet.

 
2016. 02. 11. 23:13 

Nagyon el lett találva. Persze csak azoknak ajánlott, akik szeretik a trágár és laza poénokat. Azt viszont ontja magából ez a film, ráadásul nem Jay és Néma Bob szintjén. Ezen szerintem mindenki halálra tudja röhögni magát.
A hentelést szerencsére visszafogták valamelyest, de azért abból is akad benne rendesen.
De felesleges ecsetelnem a dolgot, igazából azt nyújtja a film, amit a korhatáros előzetes ígér. Szerencsére nem úgy, mint sok előzetes esetében, eldurrogtatva az összes jó poént és ütős jelenetet.
Remélhetőleg nem lesz divatáru ebből a műfajból, így megmarad a karakter varázsa.
Na mentem Deadpool pólót válogatni a neten…

 
2016. 02. 14. 16:47 

Beteg! Az elején nem igen tudtam hogyan értelmezni a poénokat, számomra túl idétlen volt, de nagyon könnyen felvettem a film ritmusát, és olyan szintű szórakozást nyújt, ami nem minden évben sikerül. Gyorsan eltelik, elröppen a játékidő. Olyan beszólások, paródia jellegű utalások vannak benne, hogy hasonló mozit lehetetlen felsorolni. Teljes mértékben egyedi. Kicsit kizökkentett legalább a Marvel univerzum sablonos filmjeiből.
Ami ellenemre volt, hogy kiszól a nézőkhöz többször is. Az talán a komolytalanság határán átbillen.
Izgatottan várom a Deadpool 2-t. Ezt pedig bátran ajánlom mindenkinek, mert szuperhős elleneseknek és imádóknak egyaránt készült. :)
A stáblista utáni jelenet, meg... Haláli poén! Szintén rendhagyó. Nem kellene lemaradni róla. ;)

Ryan Reynolds
Morena Baccarin
T. J. Miller
Gina Carano
Ed Skrein
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
T.J. Miller
Gina Carano
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Morena Baccarin
Ed Skrein
Gina Carano
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Gina Carano
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Tim Miller
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
 

Ryan Reynolds jelmeze 8 órán keresztül készült és miután már ez rajta volt nem tudott se lefeküdni, se leülni.

(GedyPapa)
 

Deadpool karakterét a képregény világban először 1991-ben mutatták be, méghozzá az Új Mutánsok lapjain. Érdekes módon, az őt alakító színész Ryan Reynolds karrierje is abban az évben kezdődött.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jelenleg (2016. aug.) a 20. legjobb nyitóhétvégével rendelkező film Amerikában.

(mamiéstöti2)
VOX: Deadpool
A patikamérlegen összerakott családbarát Marvel-filmek dömpingjében úgy kellett ez a bevállalós, mocskos és poénos fricskafilm, mint egy falat csimicsanga.
Hetediksor: Felvágva, nem elverve
A kilencvenes évek elején született Deadpool az évtized közepére sokak kedvencévé vált, kijárt már neki egy egészestés mozi, amire egy tesztvetítést követően bólintottak rá a 20th Century Fox pénzügyi osztályán. A filmet felvezető kampányban látottak a nagy vásznon sem ülnek le, Ryan Reynolds sütkérezik a szerepben. (9/10)
24.hu - Szenzációs szuperhős-ámokfutás a Deadpool
Nemcsak eredetibb és humorosabb, de brutálisabb és botrányosabb is minden más képregény-adaptációnál. Ez az a szuperhősmozi, amire mindig is vártál. Kritika. (9/10)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.