40% 48 szavazat
A halál völgye: Véres Bill bosszúja

A halál völgye: Véres Bill bosszúja

Death Valley: The Revenge of Bloody Bill
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Véres Bill kegyetlenül mészárolt le férfiakat, nőket és gyerekeket, egészen addig, amíg ki nem végezték Sunset Valley-ben. Bill azonban démonként visszatér a szellemvárosba és egy csapat fiatalnak lesz a feladata, hogy leszámoljanak a gonosszal.

(dulkap)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.11.04.
 
2022.05.11 JRD

legújabb vélemény

Az olcsó DVD átka

Lelkes filmrajongóként rengeteg DVD-t vásároltam az évek alatt. Véres Bill is köztük volt. Alapból nem fűztem hozzá nagy reményeket, így nem ért váratlanul az, amit láttam. Pedig a történet igazából nem rossz. Csak hát zs-kategóriás film. Inkább hatott egy főiskolai vizsgafilmnek. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2015.10.13 stif

Egy egész jól kitalált trash-horror, amivel el lehet ütni az időt. Túl sok mindent ugyan ne várjatok tőle, nem igazán borzongtató, inkább csak erősen hangulatos képei vannak, nagyon szerencsés a helyszín választás és kiváló az operatőri munka.

0
 
2016.07.06 Scanian

Nem igazán tudtam élvezni ezt a filmet, szerintem egyszerűen unalmas és arcátlanul lenyúlja a Bőrpofa koncepcióját...vagy csak egyszerűen a figura ennyire félresikerült. Ha ez egy komoly alkotás, akkor nagyon gyenge...trashnek viszont zseniális.

0