Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Delta Kommandó


(The Delta Force)

Tartalom

Amikor egy amerikai utasszállító gépet mindenre elszánt palesztin gépeltérítők szereznek meg, az Elnök behívja a kommandósok elsőszámú csapatát, a Delta Kommandót. Az elitalakulatot Nick Alexander ezredes vezeti, és Scott McCoy őrnagy az egyik legjobb katonája. Látszólag nem sok esélyük van a győzelemre, ám ők mégis legyőzik az akadályokat, és kiszabadítják a túszokat. Az akció itt azonban még nem ér véget. A túszejtők néhány utast átvisznek Teheránba. Elszánt verseny kezdődik hát az idővel, ahogy Alexander és McCoy megpróbálja megmenteni őket - és Amerika becsületét, mielőtt még késő lenne. (britex)
 
2015. 05. 04. 17:00 

Nálam ez a vhs nosztalgia, én így semmi rosszat nem tudok róla mondani, kedves emlékeket idéz a film. S vegyük figyelembe hogy húsz éve készült, de nálam még mindig jobb mint a Wanted ocskaság, és ha nézzük a Felpörgetve és a Gyölyózáport, akkor nincs miről beszélnük a story kapcsán...

 
2017. 03. 11. 19:16 

Na, ez egy igazi "klasszikus" Chuck Norris film. Túl sokat ne várjon senki tőle. Tipikus egyszemélyes hadsereg dramaturgia. Pörgős, tele robbanással. Végül is, elég jól van felvéve. Ha az ember úgy áll hozzá, hogy trashként nézze, még akár azt is mondhatja, hogy egy remekmű ebben a műfajban.

 

A zenéjét később az ABC Sports csatorna felhasználta az Indianapolis 500-as versenyek főcíme alatt 1988 és 1998 között.

(magyaristvan)
 

Az 1985-ös Suzuki SP600-as motorbiciklit, amit Chuck Norris használ kifejezetten a filmnek tervezett a Suzuki cég.

(magyaristvan)
 

Lee Marvin-nek ez volt az utolsó filmje az 1987-ben bekövetkezett halála előtt.

(magyaristvan)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.