Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A legkúlabb nap


(Der geilste Tag)
A legkúlabb nap

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek és nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjával. Számos vidám és szomorú pillanatot élnek meg, hogy elérjék eredeti céljukat, hogy átéljék a LEGKÚLABB NAPOT. (forgalmazza: Big Bang Media)
(hp)
 
2016. 05. 27. 10:03 

Keserédes, sírva- vigadós történet, igazi dramedy. Bár a halál ténye végigkíséri a filmet, az mégsem erről szól. A boldogság keresése, a legkúlabb nap megélése a film fő témája.

 
sys
2016. 05. 26. 21:11 

Én kint Németországban láttam a filmet. Nekem a Vincent will meer marad a favorit Flotól bár ez is aranyos kedves film, bár jó szomorú,viszont szép tájakon játszodik. De valami vagy valaki hiányzott belőle. Azért jó hogy ilyen kreativ hapsi ez a Florian.

 
VvV
2016. 05. 24. 09:58 

Tegnap volt szerencsém premier előtt látni a filmet. Összességben egy jó filmnek tartom, bár voltak benne kicsit fárasztó részek. Jó a humora és persze szomorú az egész sztori.

Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Florian David Fitz
Movieaddicts: A legkúlabb nap kritika
Összefoglalva: ez a film tényleg ad nekünk valamit. Mondjuk azt, hogy megkapjuk tőle az utolsó lökést, hogy felmondjunk a gyűlölt, de amúgy jó fizetést adó munkahelyünkön. 8,5/10
Smoking Barrels: A legkúlabb nap
A legkúlabb nap enyhe túlzással a műfaj legjobbjai felvizezett verziójának tűnik, amelyben ugyan van humor, dráma és szerethető vonások, de messze nem olyan koncentrációban, mint az elvárható lenne. 7/10
VOX: A legkúlabb nap
A németek megcsinálták a maguk erősen fiatalított verzióját A bakancslistából. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.