83% 261 szavazat
Dexter laboratóriuma

Dexter laboratóriuma

Dexter's Laboratory
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
14
Szereplők (14)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Sorozat áttekintés

FILMINFÓ

Dexter veszedelmes vegyészkalandjai, amelyet nővére, Dee Dee rossz mozdulatai fűszereznek.
 
2024.03.16 FREEWAY

legújabb vélemény

A „Dexter laboratóriuma” egy klasszikus rajzfilmsorozat, amely tele van kreatív ötletekkel és vicces pillanatokkal. Dexter zsenialitása és Dee Dee bohókás természete garantálják, hogy mindig jókat fogunk nevetni. Egy igazi kedvenc, amelyet szívesen nézek újra és újra.

0
 
2021.07.30 Laca//Ho/rr/oR//

Egy városnyi területű labor a könyvespolc mögött?! Édes gyerekkor...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dexter és Dee Dee állandó csatája, mint Tom és Jerry mindennapjai. Sokszor már szerencsétlen Dexternek szurkoltam, és sajnáltam, amiért a "mindig" máshogyan fekvő laboratóriuma minden rész végére szinte egyenlő volt a nullával. Felnőttként belegondolva már vicces, hogy a könyvespolc mögött felépített, kisebb falunyi laborja elfért a ház szegletébe, de mégis csak egy rajzfilm. Nagyon szerettem ezt a kis mesét, míg a legkisebb világhatalomra akart törni, addig a túlbuzgó nővére megpróbálta minden áron megkeseríteni az életét. A szülőket nem igazán érdekelte sem a két testvér közti csata, sem a titkos laboratórium, melyről soha nem derült fény. Édesanyjukat csak a kezén lévő sárga gumikesztyű érdekelte, és a takarítás, míg édesapjukat a televíziós és az újság. Pár részben feltűnt az állandó riválisa, Mandark, aki szerelmes a nővérébe. Aranyos, jópofa, ötletes sorozat volt, amit személy szerint nagyon szerettem.

1
 

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dexter és Dee Dee örök harca, ahol valahogy mindig a hugi nyer. Dexter a zseni, de a sztori végére mindig Dee Dee jön ki jól az egészből. Imádtam, olyan Tom és Jerry feelingje volt. Rövid történetek, de csattanósak, pörgősek. Örök kedvenc.

0
 
2019.05.20 indingo

Gyerekként imádtam a nyomi kisfiút, aki világhatalomra akar törni, no meg a nem normális, túlmozgásos nővérét a felcsavarható copfjaival.

0
 
2017.08.22 Deku

Szerintem bitang jó sorozat volt, ezer éve nem láttam már belőle egy részt sem. Viszont még mai napig nézhető és szórakoztató sorozat. Kicsit Tom és Jerry harcára hasonlít. Nagyon szerettem.

0
 

A sorozat ötlete egy balerinát ábrázoló rajzból jött. Tartakovsky egy magas balerinát rajzolt a főiskolai animációs feladathoz, ezután találta ki Dexter karakterét, aki teljes ellentétje Dee Dee-nek.Szerző: LionelMessi10

#1
 

Dee Dee hangját két nő adta, Kat Cressida és Allison Moore.Szerző: LionelMessi10

#2
 

Dexter hangját két nő kölcsönözte, a harmadik évad végéig Christine Cavanaugh, majd Candi Milo vette át a helyét.Szerző: LionelMessi10

#3