Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Nyuszi suli - Az aranytojás őrzői


( Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy véletlen baleset miatt egyszer csak egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. Az iskola közelében él egy dörzsölt róka család is, akik el akarják lopni az arany húsvéti tojást a nyulaktól, mivel abban rejlik tapsifülesek ereje, ezáltal pedig véget vetnének a húsvéti ünnepnek is.

Maxre és új barátjára, Emmyre, a kedves nyuszi lány vár a feladat, hogy megmentsék a húsvétot és a többi kis nyuszit a ravasz rókáktól. (ADS Service)

(hp)
 
2017. 04. 18. 04:32 

Hát én nem dobtam hátast tőle, azért láttunk már ennél sokkal színvonalasabb (mind látványában, mind történetében) . Nem mondom, hogy rossz lenne, csak olyan esetlen kissé, meg átlagos.

 
2017. 04. 16. 02:28 

Nagyon igaza van az előttem szólónak, valóban az alacsonyabb korosztály fogja majd a leginkább élvezni, de még így is igen kellemes csalódást okozott számomra. Az animáció minősége azért itt-ott hagy kivetnivalót maga után, de hát tudom én, hogy nem a Pixar költségvetéséből készült. Jó volt ez összességében.

 
2017. 04. 15. 12:30 

Nagyon cuki kis animációs film lett, tökéletesn hangolódás a húsvétra. :) Kimondottan bejött ez a klasszikusabb animáció, kimondottan szépen rajzolták meg. Tudom ajánlani!

 

A Nyuszi suli - Az aranytojás őrzi direktora, Ute von Münchow-Pohl eddigi pályafutása során csak animációs filmeket rendezett.

(hp)
 

A filmet a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.