Játssz egy Akai házimozi rendszerért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Doktor House


(House)
Doktor House

Tartalom

Dr. Gregory House egy mogorva, öntörvényű, különc orvos, aki mindemellett hatalmas szaktekintély is. Fiatalokból álló csapatát meglehetősen sajátságos kritériumok alapján válogatja össze, de aki vele akar dolgozni, annak mindent el kell viselnie. House racionális és hidegfejű, számára minden betegség egy megoldásra váró rejtély. 
(hp)
2015. 05. 26. 06:45 

Kórházi sorozatokkal újabban Dunát lehetne rekeszteni, de ez valamiért mégis más. Illetve valakiért. Ilyen karaktert megírni és eljátszani sem lehet egyszerű véleményem szerint, ezért minden elismerésem a készítőké és természetesen a főszereplőé. Eleinte nem néztem a sorozatot, mert eléggé zavart, hogy minden részben van egy beteg, aki szinte már belehal a problémájába, de aztán beüt az isteni szikra House fejében, és hirtelen minden megoldódik. Ilyen téren valóban ugyanolyan minden rész. De a szokásos sablon mellett van egy komolyabb történet is, ami valójában azt mutatja be, hogy House mennyire nem tud integrálódni és ezért mennyire elcseszi a saját életét és persze másokét is. Néha már-már meg is sajnáltam, hiszen annak ellenére, hogy egy bunkó, flegma karakter, világosan kirajzolódik, hogy mégis van lelke. A beszólásai egyszerűen zseniálisak, már csak ezért is megéri nézni.

2016. 05. 21. 18:25 

Az első 4 évad nagyon tetszett, utána már kezdett erőltetett lenni. Valahogy a Scooby-Doo rajzfilm ugrott be róla, hogy van mindig egy ellenség, a nyomozás és a leleplezés és megoldás. Egy ideig ez tudott érdekes lenni, aztán rájöttek hogy ez önmagában nem elég és onnantól fogva már egyáltalán nem tetszett. Az első 4-ig ajánlom!

2016. 09. 17. 08:58 

Az elején imádtam, de utána picit sok és erőltetett lett nekem.

 

Dr. Wilsonnak egy Touch of Evil (1958) posztere van a falon az asztala mögött.

(Bogi87)
 

Hugh Laurie ötlete volt hogy House tornacipőt viseljen.

(mdlg4th)
 

Paul Attanasio jött elő a sorozat ötletével miután a New York Times magazinban olvasott egy cikket szokatlan orvosi esetekről. Persze David Shore is alakított sokat az alap ötleten így drámaibb lett.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.