Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Eddie, a sas


(Eddie the Eagle)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az életrajzi ihletésű dráma középpontjában egy angol síugró áll. Eddie első ránézésre kétballábas figura, akinek talán nem kellene ennyit bíbelődnie a síeléssel. Azonban Eddie kitartóan edz és végül eljut az 1988-as téli olimpiára, ahol egyedüliként képviseli Angliát. Élete remek példa arra, hogy az álmokat nem szabad feladni, s el kell fogadni, ha olykor elesünk, de egyrészt nem mindegy, hogyan történik ez meg, másrészt pedig mindig fel kell állni egy alapos popsiracsüccsenést követően.

(forgalmazza: InterCom)

(erare)
2016. 06. 17. 05:37 

Kimért, okos, szórakoztató. Minden egyben van egy nagyszerű filmélményhez.

2016. 04. 16. 23:54 

Nagyon jó film, ajánlani tudom mindenkinek, akit próbáltak már lebeszélni az álmairól, akit mindenhol leírtak, s már saját maga is kezdte elveszíteni a hitét. Kellőképpen komoly és kellőképp humoros.

2016. 05. 27. 14:50 

Könnyed humorú, rendkívül szórakoztató vígjáték, amely tanító jellegű is. Ha valamit nagyon szeretnénk és elég kitartóak vagyunk, el tudjuk érni a céljainkat, nincs lehetetlen.

 

Eddie Edwards az 1988-as Calgaryban rendezett téli olimpián indult. Ugyanezen az olimpián indult és vált híressé a jamaicai bobcsapat is, amelyről szintén készült játékfilm Jég veled! címen

(ArpiHajdu)
 

Eddie 'a Sas' Edwards elbukta az 1994-es és az 1998-as olimpiai kvalifikációt is, mivel a sport döntőbizottsága nehezebbé tette a kvalifikációt. Az akkor életbe léptetett standardokat a bizottság Eddie, a sas-szabályoknak nevezte el.

(hp)
 

A film statisztái között (az egyik síugró) feltűnik Nils Vettori, az 1992-es olimpiai síugróbajnok, Ernst Vettori fia is.

(hp)
Movieaddicts: Eddie, a sas
Az Eddie, a sas ugyanis egy igazi lélekemelő alkotás, ami nem csak a humorával deríti az embert jobb kedvre, hanem az üzenetével is. Az üzenetet pedig mindenki érezni fogja magában a moziból kifelé jövet. 9,5/10
Smoking Barrels: Eddie, a sas
Végszónak pedig annyit, hogy aki épp nincs jó hangulatban, az nyugodtan szánja rá magát a filmre, mert kikapcsol és felderít, nem pedig lefáraszt és idegesít.
Filmtrailer: Az olimpia igazi arca
Bár az Eddie, a sas nem rejteget nagy meglepetéseket, és mondanivalója egy mondatban összefoglalható, mégis igazi sportfilm, amelynek legalább akkora szíve van, mint a filmben nagyszerűen megformált Eddie Edwards-nak. Repülj, Eddie, repülj! 8/10
Eddie, a sas - Előzetes (magyar nyelven) Eddie, a sas
Eddie, a sas magyar szinkronos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.