77% 96 szavazat
Egyesült állatok

Egyesült állatok

Konferenz der Tiere
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
20
Szereplők (20)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet. Billy egyúttal fiának is szeretne imponálni a kalanddal, minden vágya, hogy sarja büszke legyen rá. Útközben találkoznak a gall kakassal, Charlesszal, aki egy szedett-vedett csapatot vezet Afrikába: egy jegesmedve hölgyet, egy kengurut, egy tasmán ördögöt és két galapagosi teknőst.

Ország: Németország
Premier (HU): 2013.01.24.
 
2020.04.23 Artemisia

legújabb vélemény

Jó a témaválasztása, csak kicsit csapongóra sikeredett a cselekmény, sok eltérő karaktert igyekeztek összehozi, pl.a jegesmedve, kakas és kenguru Afrikában. A vízre is elég könnyen rátalálnak és illreálisan könnyen be-és kijutnak az üdülő telepről, a... Több

2
 
2018.01.19 mamiéstöti2

Gyerekeknek való állatmese, melyet nézve kicsit felnőttek is gyereknek érezhetik magukat. Egy délutáni kikapcsolódásra kiváló.

0
 
2017.08.08 felicity

Az eleje picit szomorú de aztán felkerekedik és izgalmas lesz a film. Nekem tetszett. Szép tájak voltak benne. csak ajánlani tudom. Nézzétek meg jó sokan.

0
 
2015.08.20 Filmzabáló

Környezetvédelem? Milyen jó lehetőség egy mesét csinálni a lurkóknak! Az Egyesül állatoknak ez sajnos nem jött össze, de próbálkozni azt lehet. Mindenesetre mancsokat a természetért!

0
 
2015.05.08 Helgus

Nekem tetszett a mese,egyedül a végét tartottam túlzásnak,meg az éneklős részeket.A fekete szurikáta nagyon jó benne,jók a dumái,de a teknősök és a zsiráf is tetszett. :)

0