Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Éjszakai rohanás


(Midnight Run)

Tartalom

Jack Walsh, az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal. Mardukas, a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorrozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját. (britex)
 
2015. 08. 05. 13:41 

Egyedülálló film, ami végig pörgős és leköti az ember figyelmét. Nem egy sablonos sztori, nem kiszámítható. Érdekes, ötletes sztori, profi rendezés és színészi alakítás!

 
2016. 01. 31. 23:08 

Az egyik legjobb akcióvígjáték. Szeretem a humorát, szeretem a két főszereplőjét. Habár a sztori nem mond sokat, de a kivitelezés nagyon jól sikerült.

 
2015. 07. 21. 23:02 

Jó kis film, az egyik kedvencem. Szórakoztató és vicces és könnyed.

Joe Pantoliano
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Charles Grodin
John Ashton
Robert De Niro
Charles Grodin
Robert De Niro
Charles Grodin
Dennis Farina
Robert De Niro
Yaphet Kotto
 

Alonso Mosely napszemüvege egy Porsche Design Carrera P8478-as modell, érdekességként a szintén Martin Brest által rendezett Beverly Hills-i zsaru filmben is ilyent visel a főszereplő.

(ignisbubu)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 45 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Martin Brest (a rendező) feltűnik egy cameo-szerepben: Ő a jegyeladó, aki megkérdezi Marvintól, hogy dohányzó vagy nem dohányzó helyre kéri-e a jegyét.

(phanzetomox)
Smoking Barrels: Éjszakai rohanás
Nem fogják az orrunk elé tolni az "ezeket a filmeket feltétlenül látnod kell" listákon, de ha a buddy comedyk etalonját keressük, aligha találunk nála jobbat.
8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.