78% 80 szavazat
Élni és meghalni Los Angelesben

Élni és meghalni Los Angelesben

To Live and Die in L.A.
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Rick, azaz "becsületes" nevén Eric Masters a pénzhamisítás fortélyainak zsenije, aki már jó ideje űzi sötét mesterségét. Ráadásul a busás haszon reményében attól sem riad vissza, hogy gyilkoljon, legyen szó akár ellenfeleiről, akár bűntársairól. A bűnöző, aki már jó ideje folytat macska-egér játékot a törvénnyel, és eddig mindig sikerült kereket oldania, most embereire akad. Két mindenre elszánt üldöző: Chance és Vukovich szövetségi ügynök liheg vérebként a nyomában, s kezdetét veszi a halálos fogócska a velejéig romlott hamisító és a két bosszúra szomjas nyomozó között.

Forgatókönyvíró: William Friedkin, Gerald Petievich
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1987.09.10.
 
2020.04.19 elekm90

legújabb vélemény

Klasszikus 80-as évekbeli akciófilm, amit sajnos itthon viszonylag kevesen ismernek. Rendkívül jó hangulata van (amihez a zene is nagyon sokat hozzátesz), fordulatos, jók az akciójelenetek plusz ebben a filmben van az egyik legjobb autós üldözés, am... Több

0
 
2018.10.12 Bendegúz

Szerintem ez egy egyszerűen megkerülhetetlen zsánerfilm, tele szuper alakításokkal és egész jól megírt jelenetekkel. Én imádtam, és másnak is csak ajánlani tudom, hogy nézze meg! :)

0
 
2018.07.10 Gwen_mot

Szerintem ha az ember túl tud lendülni a már számtalanszor látott kliséken, akkor egészen élvezhető. De részemről az van, hogy nem igazán lépett túl az egyszer nézhető kategórián, amit nagyon sajnálok.

0

A film összbevétele 17 307 019 dollár volt (imdb.com).

#1