Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Élő fegyver


(Forced Vengeance)
Élő fegyver

Tartalom

Josh Randall, a vietnami háborúból visszatért amerikai Hongkongban telepszik le, és egy kaszinó biztonsági őreként dolgozik. Taekwon-do tudása nemcsak a múltban volt a segítségére. Josh feladata beszedni a tartozást azoktól, akik a kaszinóban adósságba keveredtek. Egy nap a kaszinó tulajdonosát meggyilkolja a helyi maffia. Josh bosszút esküszik, de nem számol a maffia tagjaival, akik egyetlen apró lépéssel, de mindig előtte járnak. (britex)
 
2016. 01. 28. 18:43 

Szerintem tipikus akciófilm a 80-as évekből. Egyszerű a forgatókönyv, mint az 1x1, sok a verekedés és Norris megszokott stílusa. Ha nem is a legjobbak közül való, de panaszra azért nincs oka.

 
2016. 04. 29. 23:43 

Sablonos, unalmas, nem pörögnek fel az események, még a vége felé sem. Klisé klisé hátán. A színészi játék nagyon gyenge, és a dramaturgia szintén. Nem érdemes megnézni, mert láttunk már ezer ilyet.

 
2015. 10. 28. 13:54 

Chuck Norris filmjeit tekintve a gyengébbek közül való. Hiányoltam a tőle megszokott pörgést, az izgalmas kalandokat. Túl lapos. Maffiafilmnek pedig nem elég minőségi.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.