63% 230 szavazat
Én, a kém

Én, a kém

I Spy
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
22
Szereplők (22)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
2
Díjak (2)
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Alex Scott (Owen Wilson), a titkos ügynökök James Bondja új bevetésre indul. Vissza kell szereznie azt a szuperfegyvert, amelyet egy gátlástalan bűnöző, Arnold Gundars (Malcolm McDowell) lopott el az amerikai kormánytól. A fegyverkereskedő szenvedélyes bokszrajongó, aki egy nagy meccset akar összehozni Budapesten a veretlen Robinson (Eddie Murphy) és a regnáló Európa-bajnok között. Az amerikai elnök megkéri a bokszolót, hogy civilként segítse az ügynököt a fegyver felkutatásában. Scottnak így sikerül bejutnia Gundars budapesti főhadiszállására. Az igazi csatát azonban nem itt, hanem a végtelenül beképzelt és kibírhatatlan öklözővel kell megvívnia.

Rendező: Betty Thomas
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Magyarország
Premier (HU): 2003.01.30.
Eddie Murphy
Owen Wilson
Famke Janssen
Eddie Murphy
Owen Wilson
Famke Janssen
Owen Wilson
Eddie Murphy
Malcolm McDowell
Eddie Murphy
Owen Wilson
Eddie Murphy
Famke Janssen
Owen Wilson
Eddie Murphy
Famke Janssen
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Owen Wilson
 
2019.07.12 Norbert93

legújabb vélemény

Emlékszem hazánkban nagy hírverést kapott a film, tekintettel arra, hogy több jelenetet Budapesten vettek fel, s a mai filmekkel ellentétben a cselekményének ezen része is fővárosunkban játszódik. Nos ebben a vonatkozásban a filmmel kapcsolatos érdek... Több

0
 
2017.08.26 penzesisti

Nagyon tetszett az Én, a kémben Eddie Murphy és Owen Wilson párosa. Vicces, pörgős, klassz vígjáték. Ötletes, mozgalmas, tele nevetéssel, poénnal, mimikával.

0
 
2015.10.15 miki

Hogy Malcolm McDowell mit keresett ebben a filmben azt máig nem értem. Hihetetlenül nagy színész, egyáltalán nem neki való ez a műfaj. Bár Owen Wilsonról is ez a véleménye, Eddie Murphy jópofa mint mindig, de szerintem ez a filmje egy kicsit kifulladt.

0
 
2017.07.24 Gwen

Kis srác koromban láttam ezt a filmet, amikor megjelent. Akkor nagyon bejött, hihetetlenül sokat nevettem rajta, és bár még most is egy olyan filmnek tartom, amit bármikor meg lehet nézni, hát szerintem az igényesebb nézőknek egyszerűen nem fog bejönni.

0

A film összbevétele 60 279 822 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A kutya az utolsó jelenetben Famke Janssen színésznő kutyája, Licorice.Szerző: rbernadett

#2
 

Will Farrell adja az elnök hangját, amikor Kelly Robinsonnal beszél telefonon. Szerző: rbernadett

#3
 

Darren Shahlavi a rendező kérésére kb. 13,5 kg-ot fogyott, hogy a bokszolós jelenetben, ugyanolyan súlyú legyen, mint Eddie Murphy.Szerző: rbernadett

#4